Ниска е 155-157, нема доволно тенка половина за мој вкус, брзо се дебелее, во фаца личи на Арап и не ми досадувај веќе.
ТакаЈее! Не се плаши не се ни обидувам да му објаснувам на некој на кој и да му се нацрта нема да разбере Позз и ти немој да ми додеваш!
Таман за Арапите , и така они не штедат пари, па колку ќе им побара, толку ќе и дадат (се знае за што ).
Си го сакам моето тело какво што е. Ниту ме знаеш , ниту ме познаваш па да направиш споредба. А од друга страна па не ни сакам да имам такви црти на тело(aко збориш за Ким). Поздрав и не ме цитирај повеќе да не одиме офф топик.
Во последно време од светскиве јавни фаци, две помалку мејнстрим девојки што ми оставиле впечаток се босанската ретро блогерка Аида Ѓапо ака Idda van Munster, и италијанската глумица Anna Safroncik, Аурора од Тоскана (за тие што ѕирнуваат од серијава на Сител ) Преубави ми се, а Аида ми е goals, се гледа по тоа колку аватари имам ставено од неа
Барем ако не друго моите облини не се пластика. Нит в лице ми е убава , нит в тело, па за да сакам да бидам како неа. Ја заборавив Еухенија на листата, ја следам на инста, прекрасна е женава , и дете има родено и пак во форма се врати.
Оф бре човек. Да имаше криви нозе немаше да биде модел, така е застаната таму И уште еднаш ти велам не ме цитирај , не пишувам повеќе.
Да затоа така е сликана(така ја наместиле да исеспоени нозете да не се приметува дека е искривена) како да и се моча