Поим за совршенство ми се овие жени, тие со билданите газови и силикони пропаѓаат во кал покрај овие лепотици. Дефинитивно најубавите жени во светот според мене Neslihan Atagul Melisa Aslı Pamuk Fahriye Evcen Yasemin Allen Meryem Uzerli Не велам дека овие ангелите на Викторијас Сикрет не се убави, но нивните перфектно тонирани тела, броени килограни и пропорции не треба да бидат оригинално мерило за убавина.. Ако сте ги гледале овие актерки сигурно знаете деа ниту една од нив нема пропорции на модел, некои имаат и вишок килограми особено Мерием која беше доста напаѓана околу тоа, ама сите се природни убавици без многу шминка, без никакви силикони и вештачки ствари и тоа е тоа што ги прави совршени - нивните мали несовршености. Не знам како може некому Кардашијанките да му бидат симбол на убавина, до каде стигна светот Како некоја од нив може да ми биде идол за убавина кога таа самата не се смета за таква па мора да направи безброј операции, силикони, па стеснувања на половини за да може себеси конечно да се нарече убава.. Жално.
За сите ќе се сложам, само за Мерием не. Мене не ми е ништо посебно. Секој со свое мислење На пример од Викториа Сикрет ми има многу поубави во лик од неа.
Мене ми е многу убава Alyona Ponomarenko. Од спотот на Bob Sinclar - Cinderella (She Said Her Name) mmmm