Јас под убави ја подразбирам самата нивна појава. Има многу жени кои не се нешто посебно физички убави, ама самиот став и енергија ги прави посебни. Пример ми е Ема Стоун.
Behati Prislo Andriana Lima Doutzen Kroes иако за мене најубави девојки/жени се без шминка, лакирани нокти и без големи гради/задници И природна убавина. P.S. Македонска најубава жена: Катарина Ивановска
удрете еден зум на ликот на Моника, нешто сериозно се случува со нејзиното лице, од овие слики тоа прв пат го забележувам. Баш ми е жал што подлегнала на толку естетски корекции. Доказ дека убавината е тежок товар
Јас мислам дека ова тема треба да биди за машките или евентуално сами дa си се пофалиме на пример јас сум една од најубајте Македонки топ сум кис4е mwa
Кај нас вака изгледаат жени на 42, а не 52. Иначе на фотосесија направена од професионалец, фала Богу дека сите се убави, ко Маријана на сликава. На лото кога ја гледам ниту харизма, ниту знае да збори правилно, ништо убаво на неа нема.
Значи девојките со природно големи гради и задници немаат природна убавина? Знаеш, не сите големи гради и задници се силиконски. На темата, моментално сум опседната со француската пејачка Ализе. Како помлада била симбол за невин сексапил и убавина, а сега има 32 но сè уште има прекрасно лице и тело. Повеќе за нејзината енергија и магија во спојлер: Спојлер Доживотно сум заљубена и во Лана Дел Реј, но за нејзе подобро да не почнувам, тоа е една многу долга и комплицирана љубовна приказна Воглавно сакам непосредна и неисилена убавина, жени кои знаат да изедат чинија шпагети, да се напијат две чаши вино или да запалат една цигара, а и покрај тоа да изгледаат неверојатно секси. Манекенки кои тренираат 24/7 и имаат совршени стомачни не ме интересираат Баш си мислам, и од Македонкиве не можам да се сетам на ниту една што ме фасцинирала. Катеринчето е симпа, ама карактерно ми е тапа. Засега нема други на повидок
Ти кога ќе прошеташ низ повеќето европски земји жени со 45 години изгледаат ко 65 години. Остави Холивуд, манекенки и триста глупости. Таму никој не се облекува така, а ниту премногу се замараат да изгледаат “секси“. Плус, голем процент се дебели и машкасти. Да не зборувам за вукојебини ко Африка и Латинска Америка. Единствени жени што со младешки изглед се Јапонките и Корејките. Ретко можеш да видиш дебели и запустени жени, но нивниот начин на исхрана и култура и те како се разликува од кај нас каде што колбас е главно јадење на бебе од 5 години (дај му куре ќе му отече, ти текнуе?)