А исто така ја заборавив и младата норвежанка Астрид. Ретко кој ја знае, има преубав глас и пеачка е, едноставно префинета и преубава
Далеку е од поубава од Анџелина Џоли или Меган Фокс , ама не можев да си помогнам. Ми зрачи со некоја чудна лепота, а инаку се сложувам и со неколку погоре. Ама за вкус не можеме да се расправаме. Tuba Buyukustun
Не знам име, презиме, етнос, ништо, рандом некоја типка Едит - гугл пик срч дава некое име Луиза Ибел, инстаграм особа од Франција !?
Македонка ми беше најубава кумановчанката Марија Радуловиќ, фотомодел кој се самоуби пред неколку години. Ја има бо спотот на Коктел "Слуга и цар".
Толку ме е убава во секој поглед.. Успешна, образована, интелегентна, елегантна, грациозна, природна, можам да набројувам до утре.. Вистинска дама! Ја ценам за тоа што не е како останатите холивудски празноглави лепотици
Има и убави, баш ако сакате да знаете Македонките важат за едни од најубавите жени во светот, но зошто досега ниту една нема победено на Мис на светот, навистина не ми е јасно.