за другите незнам но таа Захра е реална се познава бидејќи тие со силикони се како изрод нешто,за задник треба природна маса си треба и нога а не како атомска мравка нозе преслаби.Природните имаат поинаква форма баш како на Захра нејзините колкови се порамни а задникот испапчен.Таа широчка е да но има убава форма кај колковите што воедно и не доаѓа до искривување на нозете има и прави нозе Знам по себе, ја имам истата таа форма наследно нога комплет со се задник . А сум видела исклучоци со криви нозе тие се со испакнати колкови како јаболчници што доаѓа до таков изглед на криви нозе а воедно имаат СПЛЕСКАН задник поради широките колкови.Една школска баш беше вака и задникот скроз ступан и беше А оваа градба на тело на вторава форографија како на Захра со облини повеќе ми се допаѓа со порамни колкови ем видна е со испавено тело,нозете се прави и претежно задник голем испупен имаат (немора да значи за сите некои и немаат задник но ете за пример се земам себе,јас го имам и задникот голем и испупен..) , барем према себе знам ја имам истата природна градба ради тоа тврдам дека е така.Што значи има природни девојки тие штос е со ваква градба и се разликуваат од силиконските.Има некои и од силиконските што изгледаат убаво и неможеш да препознаеш дека се силиконски,но претежно се познаваат надградуваат и колкови воедно а бидејќи немаат маса и нога за задник,па доаѓаат некако смешно како изрод нешто што не постои ,бидејќи напоменав на такви колкови како на првата форографија нема шанса да има огромен и испапчен задник што значи станува збор за силикони.Чист пример за таква е Ким Кардашијан. Се извинувам што мислењево знам дека не припаѓа тука.
Na nekoi sliki e bombastichna osobeno na tie od videoto i nozete i se pravi. Potochno od kolenata nadolu strashni i bile nozete ima mali iskrivuvanja na fotografijava koja ti e spodeli e sea ako nema fotoshop neznam