Од светот жени можат да се издвојат многу: Irina Shayk, Angelina Jolie,Adriana Lima. Овие се според мене од познатите, инаку има и многу други кои не се толку познати или за кои не знаеме. Од Македонија, на улица имам среќавано навистина преубави жени, а од познатите не можам баш да издвојам. Според мене Лила Филиповска, Александра Накова,водителката Јелена Спенџарска и водителката Милена воопшто не ги сметам за некакви убавици, некои од нив се со пластичните операции и шминката, некои се убави но ништо посебно. За мене барем за некоја жена да е убава треба да има некои црти на лицето, некоја харизма, да се издвојува од другите.
Секој си има право на свое мислење освен ако мислењето НЕ им е дека Ријана е најубавата жена на светот затоа што тоа е факт.
О да, ништо нема ни оперирано, има 32 години и мајка е на три дечиња. Пре, преубава жена. https://www.instagram.com/tv/B2__P5njby5/?igshid=jz3lkworsflx И профилов. Нема ниту една гола слика, задник, гради изложено, а толку е преубава.
Покрај многу мејнстрим глумици, пејачки и модели (кои навистина се преубави) морам да ја издвојам Caitriona Balfe, глумица најмногу позната по Outlander. И во серијата и на интервјуа мене ме воодушевува со убавината и ставот.
Јас поубава жена немам видено. Мислам дека нема ништо оперирано, еве ја и како мала. И мајка и каква е истите црти ги има, да не ти се верува.