Не можам да одвојам една најубава жена. Но,затоа пак има многу на кои им се восхитувам и сметам дека се едни од најубавите жени во светот.
Според мене најубави се Adriana Lima,Doutzen Kroes и Tuba Buyukustun од турчинкиве ми велат дека ептен личам на неа..А од нашиве не знам
Најубава жена во светот/најубава Македонка? | Мода и стил | 9 forum.femina.mk На Emilija Pendeva, Antonio Mitrev ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ и 7 други им се допаѓа ова. Emilija Pendeva woooooooow?!?!?!? pocestena sum......................................
Најубава македонка ми е Викторија Лоба, аа тука негде е и Маја Сашек, а најубава жена во светот Александра Амбросио дефинитивно!
И јас се согласувам Викторија Лоба ми е сипатична,па затоа неа же ја изберам од Македонија. А од светот -
Епа најубаво македонско девојче е: Шала на страна - има милион убави девојки а не мора да се познати, ехехееее колку од нив среќаваме на улица секој ден а можеби не ги забележуваме. А од познатите личности би ги издвоила Моника Белучи и Кејт Бекинсејл а од нашите Елена Ристеска и Кате Ивановска дефинитивно! Од тие што ги спомнав само слика на Кејт не видов па таа ќе ја постирам. И тоа во прилично секојдневно издание
за мене е најубава и најзгодна. Ми се допаѓа што не промовира анорексија, туку сексапил и облини. Ако и се додаде и талентот и играњето, мислам дека и нема рамна.