[http://1.bp.blogspot.com/_5Sjs65NC0Z8/R-owVJ1sRjI/AAAAAAAACF8/DSa2KnG9NG4/s1600/aishwarya-rai-PM.jpg/img] [img]http://pinupedia.com/wp-content/uploads/2009/06/aishwarya-rai-pink_panther-2-berlin-premiere.jpg aishwarya rai Преубава е
Eдна од најсимпатичните девојки во Македонија, студент, и огромен професионалец, и тоа што најмногу ме импресионира кај неа- една од ретките личности што откога ќе станат дел од јавните фаци остануваат исти - луѓе во вистинска смисла на зборот.
Од странските: Aлесандра Амбросио Наталиа Водјанова Кети Пери Oд нашиве: Драгана Чуприна Марија Андоновска
Irina Shayk девојката на Cristiano Ronaldo Со тешко срце морам да признаам дека е преубава! Adriana Lima Jessica Alba Monica Bellucci
Во Македонија дефинитивно најубава ми е Елена Ристеска, а во светот ги има премногу, не би можела да одвојам некоја посебна, но кога ќе ги здогледам, сепак се тешам дека имаат 1000 кг. шминка и така ми е подобро. Пуста женска љубомора
Од странскиве најубави ми се Barbara Mori,Monika Beluci,Ketrin Zeta-Jones,а од нашиве па да кажам Марјана Станојковска,Драгана Чуприна.
Најубава во светот според мене Каролина Куркова! И по сликите се гледа дека не е совршена (носот,забите) но сепак плени со убавина! Затоа и ја сакам! Исто така убави се и Меган Фокс и Ким Кардашиан.Посебно кај Ким ми се допаѓа стилот на облакање Од нашите девојки Љупка Арсовска.Природна!
За мене ОВА е убава жена (многумина не би ја нарекле така, но пред нејзиниот шарм, талент и класа - и најголемите холивудски убавици паѓаат во сенка): Темава не смее да помине без Одри Хепберн. Иако не е меѓу живите, секогаш ќе ја сметам за најубава. Винона Рајдер има совршени црти на лицето, многу би сакала да ја нашминкам За Македонките, се слагам со повеќето од вас за Емилија Пендева, навистина е многу убава.
ми ги снема сликите (го пријавив тоа мислење, зашто ново ќе си пишам, не можам ни да го редактирам нит да го бришам ) еве ја мојата најубава особа на планетата земја и пошироко вакво чудо не се раѓа секој ден