Миранда Кер, прекрасна ми е без исфорсирани црти, природна лепота, и најубави светли очиња. Од нашите нема некоја по мој вкус ама ако морам би ја издвоила Викторија Лоба.
Аudrey Hepburn Македонка немам. Поинаку замислувам жена која треба да носи титула НАЈубава. Згодни имаме многу, но ниедна не може да ја класифицирам како најубава.
Ана Беатрис Барос - чудно убава Odette Yustman - класично убава Моника Белучи - перверзно убава Кристина Милиан - слатко убава За мене, комплетно најубава - Alicia Keys
Дефинитивно најубава и најслатка ми е Џесика Алба Доста убава и згодна ми е и Ирина Шаек За македонка не ми текнува сега, ај ако ми текне ќе постирам покасно
Најубава ми е Адриана Лима. На второ место ми е Меган Фокс. Од Македонкиве Емилија Пендева и Драгана Чуприна. П.С ме мрзи да барам слики, веќе има постирано од овие (мислам) Уште едно ПС: Многу од славниве кога би ги виделе на улица ни еден поглед не би фрлиле на нив, а не пак најубави во светот
Како само ли сум ја заборавила, кревка, класична, несекојдневна и нежна убавина. Diane Kruger Во глобала ич не ми се допаѓаат вообичаено секси ликови како Меган Фокс или Анџелина Џоли. Ниту евтини ликови како нашата актуелна зајчица Еднаш еден другар ми рече - жената треба да ти дава чуство дека е нежна ружа која треба да ја чуваш за да не ти овене. Епа во тоа е женската убавина и пред се во енергијата која зрачи. А точно е, денес може секоја жена да си дозволи „енергија“. Отиди во козметички салон...енергии колку сакаш Така да врти сучи - сите сме ХУБАВИ!
Жееееена бее,ко ја гледа човек да му се присака ....Пак да ја види ...Женственост,облини,нежност ..А не овиееее анорексичните,коски да им берат
Потполно се согласувам! Убавина и шарм, без разлика дали е со или без шминка. И фала богу, ми изгледа паметна
на мене ми се допаѓа многу чешката манекенка петра немцова значи многууу е убава едноставна природна убавина
Еве мене сега ми текна, која ми е една од најубавите во Македонија. Секогаш ми делува ведра и симпатична. Се шминка природно и некако ми зрачи.