Cheryl Cole, Alessandra Ambrosio, Jessica Alba, Adriana Lima, Natalie Portman, Ana Ivanovic а од нашиве можеби Иванна Хаџиевска(мислам од познативе) инаку има многу поубави
Celeste Cid според мене е една од најубавите жени на светот. Убава е и со долга коса, кратка коса, смеѓа, црна, виткана, права, нашминкана, ненашминкана...природна убавина!
Не е најубава во светот, ниту во Македонија, но сигурно е најубаво во Србија (според мене)... Данијела Штајнфелд... толку нежна, а сепак заводлива...
- За нејзините години изгледа феноменално. Секогаш е насмеана и зрачи со убавина. - Многу е гламурозна, грациозна, а има само 22 години. Преубава е! - Многу ја засакав од серијата ’Ангели’ И да, навистина е убава и со долга и со кратка коса. Секогаш на лицето има насмевка! - Едноставно, е убава! - Преубава е. Секогаш насмевната. Зрачи со природна убавина!
Сања Николич ми е ептен грда со тоа огромното чело и тд. Девојката од спотот на Тоше е мноху убава да! Сборед мене од македонија најубава ми е Натали, а по неа Елена. Од српските пеачки иако е целава пластика најубава ми е Јелена. А од странските Џенифер и Бијонсе
хммм според мене...од странските најубава жена ми е Jessica Alba,а од македонките Елена Ристеска Дефинитивно