Велика Британија, Ирска, САД. Скандинавските нации (+ Исланд, Финска), Холандија, Германија (онака). И во Украина/Русија има натпросечно симпатични чат-пат.
Званични на интернет стои Канада. По мене, Црногорци, Срби, Шпанци, Бразилци, Германци, Американци, Латино,Италијанци за мажи. И некои други ама не ги памтам За жени, Венецуелки, Шпањолки, Србинки, Русинки, Украинки, Британки, Американки, Латино, Бразил, Африка.
Ја заборавив северна Франција, Норманите стварно биле преубави луѓе, барем според потомството што им е останато (не само во ФР).
Балканот има убав народ по мој вкус нашите и Бугарите ,Србија ,Турција,Велика Британија , Аргентина,ЛА и секако САД
Изгледа само мене Русите ми се поубави од Украинците (сеа коа ќе ми скокне некој) Повеќе плави се и имаат поспецифични црти на лицето, од далеку се познаваат поединци Руси. Инаку, Англосаксонците се најубави и најпаметни
Убави се и Русите, посебно жените. И јас сакам руси луѓе, интересни ми се, затоа што јас сум со кафеава коса, кафеави очи, црни веѓи и трепки. Дури ми се допаѓаат и луѓето со пеѓи, иако јас лично не би сакала да ги имам, затоа што си имам чисто лице и сакам да сум таква. Но, кај други пеѓите ми се симпатични.
Русите се преценети. На толку популација ретко убави има а имаат репутација на убави луѓе и познати се по тоа, а на прсти се бројат славни убави Руси исто и Украинци и сите тие околни народи. Скандинавците се убави а во последно време црвенокосите ми се некако најинтересни баш се специфични, од Шкотска или Ирска најчесто.
Њет, мажите им се поубави. Не се согласувам за актуелниов аргентински состав, дефинитивно не гледаат сите очи исто.
Па што знам. Јас очекував Аргентинците дека се поцрни, ама некои од нив имаа и светли очи. Не можам да кажам дека беа грди. Ајде и нека не се убави, пак се просечни, не се грди луѓе.
Aргентина и Уругвај се процентуално најбелите нации во Латинска Америка, Буенос Аирес го нарекуваат латиноамерикански Париз поради европскиот шмек и имиграцијата во 19. и почетокот на 20. век! Не си ги видела актерите во нивните серии колку се светли? Никого од репрезентацијата не изругав дека е грд, туку има поубави фудбалери од нив. Тоа е мој вкус. А дека некои Аргентинци се преубави, да. Погледни само други селебритис од таа земја.