Која е вашата омилена серија? Според вас која е најубаваа? Може да има и анкета ако се согласи Билката Spoiler Не најдов ваква тема,ако е дупла -се знае
Од постариве Charmed и Desperate Housewives едни и еднинствени според мене (многу ми е жал што завршија) Од поновиве True Blood.
Дефинитивно NCIS. Инаку мислам дека анкетата не е изводлива, секоја втора феминка има различна омилена серија што е зборот, па ќе испаднат многу.
Па според напишаното ќе направат.Ако ако има опција,ако се додаде и друга серија после анкетата ќе ја додаде и таа Билката ,односно незнма дали воопшто има таква опција
Секоја серија си е убава во свое време. На врмето беше Касандра, па Дивиот Ангел, па Млади Бунтовници, сега имаповеќе мада мислам дека Госип се водечки по популарност
Од шпанските-Касандра,За твојата љубов Од американските-Вовед во Анатомија,CSI-Мајами,Очајни домаќинки,Волшебнички и се разбира Friends
Нема да може анкета. Секоја феминка ке каже некоја нова серија и Билката само тоа ли ќе прави, да додава серии во анкетата. Да не бидам офф топик. Омилени ми се 7-th heaven и Friends.