Како докажан манијак по тв серии, иам изгледано преку 50тина само американски не броејќи ги шпанските сапуници со кои не труеа на времето. Единствена сум веројатно што најомилена серија ми е Вил и Грејс. Имало и подобри, но мене таа ми е неповтролива. Во топ три ми се Сјутс и Модерн Фемили, иаку сметам дека Модерн е најсмешната серија било кога снимена. Фрејжер пред Френдс, подобра ми е, а после тоа Сајнфилд како една од позапамтените легендарни ситкоми на сите времиња. Биг бенг ми е во топ 10 исто, иаку ми беше и подобра и понапред на листата, но ни ја расипаа и не верувам дека ќе ја оптраат, но тамс уп за идеата. Ја додавам и law and order како една од најинтересните од правен калибар.
- Suits. Со право, правни работи, случаеви, судови, адвокати. - Life Unexpected. Едно девојче, порано оставено, си ги наоѓа родителите и животот е прикажан. - Pretty Little Liars. Тинејџ - проблеми, малку хорор, комедија, интересна.
-Gossip Girl -CSI (Њујорк, Мајами & Лас Вегас) -How I Met Your Mother -Desperate Housewives (штета што заврши !)
Criminal minds -ја препорачувам за љубителите на крими серии,оваа е поразлична од ЦСИ The big bang theory- хумористична серија, премногу ми е интересна Will and Grace- постара но за мене една од најдобрите серии до сега
Friends - секогаш ме расположуваат Skins - нема потреба од зборови Исто така поинтересни ми се: The big bang theory, Two and a half men, The fresh prince of Bel Air, Everybody hates Chris, OITNB.
The Twilight Zone. I toa prvite sezoni, od rani 60-ti. Kultna e, bez konkurencija. The Sopranos. Ne znam kolku e tipichno za devojche od 11-12-13 godini sekoj den po polnokj da cheka Sopranovi so osoben interes, ama jas go iam praveno toa.