Seref Meselesi, Hayat sarkisi (животот не е песна), Зет домазет и оваа добриот домаќин ми беше некако младалачка за тепање време. Сеа нишо не глеам веќе и никад нешо не ми биле ни интересни турскиве ама вака чат пат знам некоја по тв да заглеам...
Кога лисјата паѓаат ми има останато во сеќавање многу добра серија беше, епизода не испуштав. Сега од поновите Убавата селанка ми беше забавна онака за релаксација, кратка серија без одолговлекување. И да не ја заборавам Зет домазет, најмногу се имам смеено баш на оваа серија.
gumus definitivno mi bese hit potoa i burni vreminja iako malku poslednata sezona ja napravija utka pa ukraden zivot i sega momentalno sto ja gledam ljubov i pari
Ufak tefek cinayetler ми е мене најдобра од сите турски, сега се снима во турција, нова епизода излегува секој вторник, досега има 11 епизоди Ви ја препорачувам! Со превод на српски ја имате како Mali zlocini
Дневникот на Фериде Фатмаѓул Плачот на виолината Девојката која ја сакав Езел Овие би ги вброила во нај емотивните серии кои сум ги гледала и кои навистина допреле до мене и ми останале во сеќавање.
zaboraviv da ja dodadam i aci hayat (gorki zivot) vrv serija duri i uste dva pati ja izgledav na internet
Мене Госпоѓа Серап ми е незаменлива. Имотот на дамата. Би ја гледала пак. И синхронизацијата и беше добра, се сеќавам оти се нервирав кога ја прекинаа А1.
Nema posebna tema, pa ajde ovde Aj koj znae za ovie zastarenite serii po kolku makedonski epizodi imale eve vi primer za serii 1001 ноќ имотот на дамата од мене татко не бидува поинакви времиња сите мои деца без тебе гласови во ноќта скршено крило север и југ две фамилии девојката која ја сакав темно црвено солзи/збогум засекогаш тишина опасна убавина крај капали чаршија љубов и одмазда јунска ноќ горка љубов доктори џанан каде е ќерка ми солзите на мојата ќерка солзи на есента бунтовничка време на дождови ѓулпаре златни рани лажната принцеза мајка осудени за љубов под сенката на врбите туркан ѓумуш љубов и казна Бурни времиња Ako znaete itno mi treba