Nemam, site mi se losi apsolutno vklucujaki gi i najvAznite datumi pr. rodenden, sekogas ke se pogrizat da mi go unistat. Seekoj bozji den
Мoжaм дa издвoјaм некoлку, се рaзбирa пoсaкувaм дa имaме пoвеќе убaви денoви Рoдендени, првa љубoв, диплoмирaње, дaтумoт кигa гo имaв дoлгo пoсaкувaнoтo првo кученце. Пријaтни изненaдувaњa oд првaтa љубoв oд кoи сум летaлa вo oблaци пo цел ден.
Ретки се тие денови,ама има еден за кој мислам дека поубав никогаш ќе немам,никогаш нема да ја заборавам датава 20.09.2015
Има повеќе... Денот кога се сретнљвме со мм, денот кога ја крунисавме љубовта, денот кога прв пат го слушнавме срцето на нашето прво дете, денот кога станав мајка,денот кога син ми рече мамо, кога го слишнавѓе срцето на второто дете... Се надевам ќе има уште многу најубави денови... Кога си опкружен со драги личности, мигови полни со емоции и искрена љубов, тешко е да издвоиш само еден ден...
Секој нов ден самиот по себе е прекрасен. Се надевам дека ќе имам уште многу моменти исполнети со радост и неизмерна среќа и дека досегашните посебни настани се само еден мал дел од оние кои во иднина ќе се случат. Иако секогаш сум позитивна и секогаш гледам да го извлечам најубавото во секој момент како особено значајни денови би ги издвоила деновите кога дипломирав и магистрирав, денот кога ми се јавија да ми соопштат дека сум ја добила работата која толку многу ја посакував како и денот кога стапив во најпрекрасната врска која до сега сум ја имала во животот.
денот кога го запознав мажот ми денот кога останав жива,денот кога го направиме тестот за бременост и излезе позитивен
Кога ми се јавија да ми кажат дека сме добиле дете и секој ден оттогаш до сега поминат со мојата ѕверка
Денот кога се запознавме . Денот кога спонтано дознав дека сум бремена . Деновите кога ги родив двете палави ангелчиња .
Мислам дека сите денови од нашите животи се вбројуваат како најубави. Самата шанса и дар од родителите и од Бога да сме на овој свет треба да ја цениме максимално. Секако, има и денови кои се издвојуваат како посебни, пример кога ја започнав врската со љубовта на мојот живот