Хали Бери во Валентино. Го обожавам делот кај градите. Џенифер Лопез. Секогаш средена, но во овој фустан на Зухаир Мурад блеска.
Малку е светкав, но ми се допаѓа. Нежна боја, искомбинирано со прекрасна насмевка. Мх,мх,мх. Од Анџелина, Софија и Никол постиравте слики, да не се повторувам. Ми се допаѓаат многу. Деми не ми е баш омилена, но фустанот многу ми се допадна. Исто и на Нина Добрев, зелениот. Ева Лонгорија прекрасна е во овој фустан. Фустанот исто. На Тејлор фустаните ги знаеме. Светкави се сите. Мене овој ми се допаѓа најмногу. На Нина овој фустан и во компјутер имам слика. Многу ми се допадна. Блејк
[imghttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTyJu7l2N99ozeKgRFsF-h2EJR_oheqCyTUhJpM-x92MbcJYtpV][/img]
Spoiler Изборот навистина беше тежок. Имало и ќе има уште поубави и поубави фустани. За мене овие биле едни од најубавите. Но, сепак секоја со свој стил, вкус, креативност и уникатност се докажала и си мисли за себе дека е најубава. Од сликиве секој фустан е убав на свој начин.
Софиа нема утка. Но, овој фустан кој го носеше на забавата на Елтон Џон во 2008 година, е прекрасен и колку убаво и стои. .. исто и на наредниве неколку слики:
Фустанот,косата,шминката,накитот... Нина навистина беше преубава таа вечер. Дефинитивно еден од најубавите изгледи кои сум ги видела!