Пишете за она што преферирате. Јас ќе се потрудам да напишам неколку имиња за сите (машки) припадници од Зодијакот и по збор-два што ми се допаѓа кај нив. ОВЕН Robert Downey Jr. TТешко дека не ќе се помеша со неговата најпозната улога..Железниот човек, со кој навистина ми изгледа(онака навидум, површно, обична дедукција:..), но ми има младешки шарм и харизма... Matthew Goode Еден од моите фаворити,и мој тип на машко барем на изглед. Icy blue eyes, останатото типичен Овен. Она од интервјуа што го имам пратено...инаку најдобар е во улоги , онака шкорпионски, умее да биде многу dark and brooding. БИК Gabriel Byrne Mojot omilen свештеник (СТИГМАТА) и омилена САТАНА (End of days) BLIZNACI Paul Bettany Moјот омилен Авенџер - ВИЗИЈА, што иако е создаден од вештачка интелигенција е најемотивен и најдлабок од сите. Моментот кога и кажува на Ванда "I just feel you..."додека умира, ммм, bursting into tears!! CANCER TOM KRUZ Раковите се едни од најинтересните машки претставници во Зодијакот... (иако во последно време ВИРГО мен ми се многу многу delicious, тоа онака од екран мислам...) THOMAS GIBSON Michael Weatherly HE is such a Crab сензибилитет, очиња да се изгубиш во нив, тврд оклоп меко срце. ЛАВ Nikolaj Coster-Waldau
VIRGO Jeremy Irons- Brittain's most handsome in tortured kind of way, melanholic with velvet voice, intellectual poise...what's not to like?? Peter Heppner - OMG OMG OMG!! Icy look, хипнотички глас, меркјуриал гланц поглед, длабок и емотивен, ухххх... LIBRA Matt Bomer Scorpio Matthew McConaughey Gerard Butler Capricorn Jude Law Delicious...
Saggitarius Peter Facinelli Brad Pitt NOTE:Тоа што и двајцата се вампири е лична преференца... AQUARIUS Cedric Hardwicke Conrad Veidt Bloody gorgeous Aquarians... Pisces Brad Dourif
Обично најубавите жени што сум ги видела (со акцент на ликот) биле воздушни знаци. Имам и читано околу тоа дека позастапен воздух во натална го прави поединецот симпатичен и младолик. Понатаму бик и шкорпија и по некоја лавица. Мажи, не можам да одлучам, тука негде се процентуално исклучителните примероци од секој знак.
Жени близнаци, мажи мислам овни. Не сите, нормално, тука негде се и другите убави/неубави, ама овие ко да имаат мала бројчана предност.