But you fit me better than my favorite sweater, and I know That love is mean, and love hurts But I still remember that day we met in December, oh baby!
Сутринта е безкрайно далече час те няма,липсваш ми вече. Любов... с теб така ли е? Пак не мога очи да затворя, искам цяла вечер да ти говоря. Любов... с теб така ли е? Някой друг по-горещо ме желае, някой друг по-красиви думи знае, само ти,само ти си единствен за мен. Някой друг за сърцето ми се моли, някой друг ме обича,но защо ли искам теб всеки миг,всяка нощ,всеки ден.
Приказна раскажано од збор до збор Многу прашања но без одговор Ти ми требаш да се утешам,да си помогнам сама не можам
And can you feel the love tonight It is where we are It's enough for this wide-eyed wanderer That we got this far And can you feel the love tonight How it's laid to rest It's enough to make kings and vagabonds Believe the very best
Poludecu od nemira Jos trazim te u drugim zenama A samo ti, a samo ti Ko otrov ides mojim venama Poludecu od nemira Jos trazim te u drugim zenama A samo ti, a samo ti A samo ti si mi u venama
Ma nema Svajcarska, ni Australija, ono sto imamo draga ti i ja, to Balkansko i more Jadransko, svima cu pricati da moje leto si.
I kad dodje dan nas zadnji dan kad prodje san nas zadnji san Kad nemiri budu dio nas i kada nam kucne zadnji cas i tada cu ..., kao i sad da te volim ja
If I could just die in your arms I wouldn't mind 'Cause every time you touch me I just die in your arms Oooh, it feels so right So baby, baby, please don't stop, girl
What you are doing is screwing things up inside my head You should know better you never listened to a word I said Clutching your pillow and writhing in a naked sweat Hoping somebody someday will do you like I did When it gets cold outside and you got nobody to love You'll understand what I mean when I say There's no way we're gonna give up And like a little girl cries in the face of a monster that lives in her dreams Is there anyone out there 'cause it's getting harder and harder to breathe
Първи ден, втори ден, трети ден не си до мен никаква вест, никакъв жест плаче ми се, вика ми се ,целият град шепне злорад -ти си сама пак си сама а той в чие легло е той. Нека да не знам, нека да не знам в чие легло си нощем, Нека да не знам, нека да не знам мислиш ли за мене още, Нека да не знам, нека да не знам тъжно ли ти е след края, Нека да не знам, нищо да не знам за да спра да те желаяяяяяя.
Ako si jos lep, dodji i zavedi me ako si i dalje sam, ti povedi me ako si sa njom svoj zavet pogazi samo srecan mi ti ne dolazi Jos te vidim u ogledalu stojis pored mene pa probam da te uhvatim i ruka krene...
Раниве на нас,болат,не минуваат и тешко се лечат,да љубам ми пречат. Велат минува,се заборава а јас те чувам само тебе и тоа е многу,и тоа е доста.. Има место каде љубов почнува,има место каде љубов завршува и не бара ништо.. Негде далеку од мене љубиш ти,негде далеку од тебе се смејам јас, да не заплачам.. Ајде кажи ми да знам,дали сеуште за нас постои надеж,сакам да ми кажеш. Кај што газиш бакнувам,и на јаве сонувам, сонот ми го крадеш, дали постои надеж?
Funny How Time Flys By When You're In Love It Took Us A Lifetime To Find Each Other It Was Worth The Wait Cause I Finally Found The One Never In My Dreams Did I Think That This Would Happen To Me
Why did I have to say, it's over cause I want you back Why didn't you chase me, Cause there's no turning back- oh how Did we get here You and me- were the best of friends, (were the best of friends) but neither of us would bend- will bend