Sto si to u meni nasla moja tuzna grlice sto su drumovi za mene za tebe su ulice Za jednu noc kraj mene ti bi dala ceo svet a ja sve, sve sto imam za tvojih dvadeset i pet Za jednu noc kraj mene ti bi srusila svoj let a ja ni onda nebih imao tvojih dvadeset i pet
Цела песна Njezno, njezno, njeznije, Nase oci govore, Tiho tiho, najtise, Rekla si mi: Volim te! U bjelini postelje, Njezno, njezno, njeznije. Necemo se rastati, To cemo se zakleti. Kad nas vjetar razvije, Cuvaj svoje poljupce. Njezno, njezno, njeznije, Ja te volim sjeti se, Njezno, njezno, njeznije.
Tell me when the kiss of love becomes a lie That bears the scar of sin too deep To hide behind this fear of running unto you Please let there be light In a darkened room. Спојлер Skid Row - In A Darkened Room
Baby in our wildest moments We could be the greatest, we could be the greatest Baby in our wildest moments We could be the worst
A slow parade of wind That blows through threes That wilted with the season´s children Are we saved by the words of bastard saints Do we live in fear or faith Tell me now who´s behind the rain A maze of tangled grace The symptoms of ´for real´ are crumbling from embrace But still we chase..the shadows of belief And new religion clouds our visions of the roots of our souls Are we ashamed of our own fate Or play the fool for our own sake Tell me who´s behind the rain What do we need where do we go When we get where we don´t know Why should we doubt the virgin white of fallen snow When faith´s our shelter from the cold Спојлер Skid Row-Qucksand Jesus
I can't find my baby I don't know when, I don't know why Why he's gone away And I don't know where he can be, my baby But I'm gonna find him
There's something inside you It's hard to explain They're talking about you boy But you're still the same ...
I don't give a damn About my bad reputation I've never been afraid of any deviation And I don't really care If ya think I'm strange I ain't gonna change And I'm never gonna care 'Bout my bad reputation Спојлер Joan Jett - Bad Reputation
Kако да издвојам кога целиот текст е најубав. Ти си најдобар лек, за да се избрише се, она што ми дало времето, да го носам јас на срцето... Ти си единствен зрак, во мојот совршен мрак Оддамна јас ништо не гледам, само твојот глас го познавам... И не е важно што сум била јас, и колку солзи јас сум испила, за само еден живот потрошен на тебе И не е важно цело минато, нешто боли уште посилно, срцето ми свенува ко есен... А време лета,јас уште чекам и овој живот цел го потрошив на тебе Пак денот зајде без да те најде, во мене не гледам никој, немам јас никој, мала ко капка под небото...
A different line every night guaranteed to blow your mind See you out on the streets, call me for a wild time So you sit home alone cause there's nothing left that you can do There's only pictures hung in the shadows left there to look at you Спојлер Bon Jovi-Runaway
Ne plasi se mojih rijeci kad ti kazem da te volim vjeruj mi, ljubavi i ponovo da se rodim ja bih opet s tobom bila kunem se pred Bogom Ti si covjek za mene ja sam zena za tebe moja si pjesma i rame za plakanje S tobom mogu zivjeti s tobom mogu umrijeti neka prolaze godine ti bude uz mene
Voljela sam te i jos te volim dajem iskreno sve noc je ova crna bez tebe Ako ima srece vratit ces se moja kazna, moj grijeh tiho, tiho suzo, ne daj se Zeljo moja, tugo moja jos sam tvoja, jos si moj sve, sve me boli od tebe zeljo moja, tugo moja Ako ima srece vratit ces se moja kazna, moj grijeh tiho, tiho suzo, ne daj se Sve, sve me boli od tebe zeljo moja, tugo moja
a nisam negativka nikako a kradljivica srece slucajno. Nemam ni zelju ni dar u dnevniku datum si star pise - rubrika za bivse Sve u rukavicama obzirno nesto cu tebi reci ubrzo. Nista ne slutis to znam smijes mi se ocima kako reci ti polako. Idem trenutak samo popraviti sminku malo REF. Sedam minuta sama ja stojim zakljucana i biram rijeci kako ću ti reci da nije krivac netko treci Da sam ti samo teret da nisam za pozeljet da necu zavjet, papir niti vezu i da sam takva od malena jedina, jedna do neba razmazena sve u rukavicama obzirno nesto cu tebi reci ubrzo. Al' nista ne slutis to znam smijes mi se ocima kako reci ti polako. Idem trenutak samo popraviti sminku malo Не можев да издвојам цела песна ми е преубава....