Од своја рака ранета овде не останав, и чекорев по трнлив пат, што го одбрав сама И сакав да ти докажам, ништо не ќе изгубам, без тебе можам да преживеам... Некогаш ќе се сретнеме, ти со неа, а сама јас Некогаш пак ке плачеме, и двајцата Тогаш кога ќе е предоцна за нас, ти ќе дознаеш, Те сакам јас од секогаш...
На макс удря силно баса по стените. Тук DJ-ят вади страшен звук. Сипи ми, да е двойно с лед! Сипи ми, да е силно! Дъхът ти май е учестен, но дължи ли се на мен? За секунда си съблечен и секундата изтече. Внимавай, че ще хапя, както хапе любовта! Внимавай, че ще вкарам адреналин в кръвта! Ще има празни чаши, стъкла по пода. Жълта лента, слагай на входа! Внимавай, че ще хапя, както хапе любовта! Внимавай, че изгарям! Желаеш го така. Опитай всичко с мене! Ще те побъркам. Знаеш ли в какво си забъркан? Знаеш ли в какво си забъркан?
Знам, привличат те игрите, затова стоиш срещу мен. Правиш лошо на жените, не бъди със мен откровен. Зная, свикнал си да имаш и да си вървиш после. Зная го и аз, и ти, и аз, и много още.. Така ме кефиш леко грешен, леко верен, леко невъзпитан до мен. Така ме кефиш леко грешен, леко верен, пипаш и не бягаш сега, искам те така.
Свършвам работа и ДИМ ДА МЕ НЯМА, стягам багажа и ДИМ ДА МЕ НЯМА. изключвам телефона си и ДИМ ДА МЕ НЯМА, не ме търсете известно времееее. Дим, дим, дим, дим, дим да ме няма.
Slavija, pa Vukov spomenik bez drugara, i para, i ljubavi tonem k'o Titanik Slavija, dva sveta granica molim te, budi mi, budi mi bar poslednja stanica
Samo taga nosam Ja nosam ko svoja kozha I pak ja prashuvam nokjta Dali si zaspal mirno I dali e neshto isto Kako togash chisto Koga bevme kako deca Shto vo zaborav sega spijat
I will break these chains that bind me happiness will find me Leave that past behind me today my life begins A whole new world is waiting its mine for the taking I know I can make it today my life begins
I could have been a princess, you'd be a king Could have had a castle and worn a ring But no you let me go
Love is like a barren place, and reaching out for human faith, it's like a journey I just don't have a map for..
Го обожавам арабскиов дел La la habibi la (No no my love, no) la tebaaed anii la (don't go away from me) la la habibi la (no no my love, no) la tezaal meni la (don't get mad at me) Tereed abaaed anak la la (Do you want me to get away? No way) Wabaaed aan hobak la la (and away from your love? No way ) Tereed abaaed anak la la (Do you want me to get away? No way) Wabaaed aan hobak la la (and away from your love? No way )
Retko odlazim kuci, a pisem jos redje i slike su bledje i bledje pa lepe potiskuju ruzne al' nekad porucim pice i tako to krene pa stignem u svatove njene sve prave su ljubavi tuzne Nikom ne pricam o tome brzo dodje taj talas i znam da cu da potonem...
Sometimes love can come and pass you by while your busy making plans suddenly hit you and then you realize it's out of your hands, baby you got to understand!!!
Moj dragi treba mi vremena da te sa ramena svog k'o sneg otresem, srce od kamena, telo bez plamena, da sve to podnesem. Tri lazna imena dobro sakrivena da u grob ne ponesem, dragi moj stoj.