jedna ruzna rijec dobro te opisuje ali boljet' ce te kao mene, a to ti potpisujem. .................................................................................................................................................... I da mogu zar se tebi ne bih vratila da ti kazem da veceg gada nisam ljubila
Yeah,Yeah Yeah, Yeaaaaaaaaaaah I'Like it, I'm not Gonna Crack I'm miss you I'm Not Gonna Crack ........... http://www.youtube.com/watch?v=WHZ9jh7IhkU
А можевме Повеќе да имаме сега Но среќата ко сон ни бега Како восок солзи печат нека течат нека течат Лесно душо ти ме даде Зар подобро ти не си знаел И кога ја љубеше мене ме губеше ти Ме изгуби
Kako bilo nam je pre, sve te naše godine Mešanje, zezanje, dobro nam je poznato Nikada dosadno, bilo je prelepo Ali noćas se rastajemo. Noćas se rastajemo svi, u srcima ostaju drugovi Zadnju ću suzu za tebe, ti se priseti bar nekad na mene Da bežimo i lutamo, na zadnja dva časa da svratimo Da se setimo, kako je bilo pre Suzu večeras neću dati, neće sutra ko zna ko Gde će, jer ovo nam je poslednje veče Drugovi poželeću vam puno sreće Sad se sećam svega, naših problema Sreo sam ljubav-najbolje drugove Sada naše klupe čekaju generacije druge Ne mogu da stojim od tuge Daj mi alkohol da skratim te muke Da skratim te muke Noćas sam tu, da zajedno plačemo
So tonight I'll just dream about Marabou Ma, Marabou Ma, Marabou Follow me down to Marabou Let me put my love into you I'll let you cool me off with a kiss Your waves will hit me like deja-vu So tonight I'll dream about Marabou Let me put my love into you The tide will wash us up on the shore Your waves will hit me like deja-vu So tonight I'll dream about Marabou
Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=0zRWTQh2poc And I never will forget All the little things you said And that beautiful summer Used to call me a love bird
You seemed so interested, could you tell me? Was it real or was it all in my head? She's so pretty, you two look so great Did you ever feel the same? Was my mind just playing games?
Dobrodošao u klub, sjedi, udobno se smjesti, Prevarenih ima svud, zar to nisu dobre vijesti? Mene ti, a tebe ja, ama svima to se desi, Dobrodošao u klub: oko za oko, zub za zub!
Every once in a lifetime, dreams can come true... ....Now when the stars shine, you meet somebody like you.
I tvoja, a i slobodna Ja plešem i ja uživam. Al' ti si mi u grudima/mislima. Oko mene hiljadu luđaka, Što misle da sam laka, Da kupe me za piće il dva. Oko mene, hiljadu kretena, Što pored svojih žena, Još nešto bi sa strane za čas. A ja ne dam milo moje, Ni blizu da mi priđu, Ma budi mi bez brige. Samo plešem sasvim sama, Dok muzika mi svira, I svugdje tarapana, heeej! Hajde mili, pođi sa mnom, Što ćes sam u krevetu. Zgodna mala, pola grada, svi u mene gledaju.
Eye for an eye, why tear each other apart? Please tell me why, why do we make it so? I look at us now, we only got ourselves to blame It’s such a shame How many times can we win and lose? How many times can we break the rules between us? Only teardrops How many times do we have to fight? How many times till we get it right between us? Only teardrops
http://www.youtube.com/watch?v=Md2QUk3MLyo И сада памтим сваки трен и сад ти верујем,над мојом судбином и Бог би плако. А ти си другој летео никада стрепео да можеш остати без мене лако. Дан пролази дан по дан све више сама сам,живот без тебе не живим. Још уназад године бројим,још си ту у грудима мојим,нико не зна да воли те ко ја. Све се надам да чеш ми дочи,чак и сад кад затворим очи само твоје лице ја угледам.