is this the way its meant to be Only dreaming that your missing me.... theres an empty place in my heart without my*** it will break apart it never heal it never fades away i will think about you every day ......
I don't care Who does her hair or What clothes she wears I don't care if it's YSL. I don't care if it's Chanel What matters to me is a strong belief All this beauty is skin deep Don't care about hair, don't care about eyes It's about what's inside You'll never know who you'll meet on your way to the top You'll probably see them again when your fame starts to drop Down, down, I'll meet you on the ground It's no good with your hair and your shiny blue eyes It's no good when you finally start to realize I need something more This pretty face don't work no more What happened to achieving What happened to believing in yourself Why listen to the musings of someone, somebody else I'm sorry I don't see and I can't quite believe it anymore What happened to believing that beauty's in the eye of the beholder
Sve je vec receno sve je vec poznato posle tebe meni svi zvuce dosadno kao telo i odelo same na svetu tom tuga i ja zajedno Kazem odlazi, mislim ostani tvoji dodiri nocas bas bi legli mi kazem odlazi, mislim ostani tvoji poljupci sa dna bi me podigli Ref. Ja sam kao sat sto kasni malo netacna, ne sasvim taman tol'ko da zbog tebe pre tri, cetiri tesko zaspim ja sam kao sat sto kasni kad bi trebalo da zuri sebe samu tugom castim virus mi je taj u krvi Sva moja proleca kisna i ledena mrtve nade, mrtvi sni a kao ziva sam kao crno i belo sveto i prokleto ljubav i ja, ma pusti to
And now I miss everything about you I can't believe it, I still want you After all the things we've been through I miss everything about you Without you...
Zivot moj,zivot tvoj ima vise oblika Nekom kraj, nekom raj, nekom crna kronika A ja u nasljedstvo dobila sjecanje na tebe To me razdire.. Ja sam sa njim, mi smo tim koji gubi sigurno Gleda me, cuva me kao nesto posebno Pa cinim prekrsaj, stalno te zamisljam Ne diram nikoga, bezazlen pokusaj, izmisljotina REF: Kada sa njim spavam mislim da si ti Ukradem tu malu dozu ljubavi Kazem sebi :"Luda si!" Ali opet bi, bar u masti s tobom, to se dogodi Kada sa njim spavam mislim da si ti I taj luksuz mali sebi dopustim Jer od svih muskaraca, nikad oslonca Oduvijek sam bila i ostat cu ja, solo igracica Zivot moj,zivot tvoj ima vise oblika Nekom kraj, nekom raj, nekom crna kronika Pa cinim prekrsaj, stalno te zamisljam Ne diram nikoga, bezazlen pokusaj, izmisljotina
Изгрева сонце во земја далечна Мириса јасмин во свила пурпурна се будиш денот да има светлина ќе те препознаам и меѓу илјада и меѓу ѕвезди ќе си ѕвезна најсветла...источна ! Ах бре Ристо !
Целиот град за тебе зборува колку си ти згодна и убава, секоја ноќ другари за тебе сонат. Кажи ми ти каде излегуваш, под око ти кого погледнуваш, чекори твои каде тивко ѕвонат. И руски рулет би играл за тебе и живот би дал само да посакаш ти, за момент ме запали ко да сум динамит остави се и дојди сакај ме. Тоше - „Руски рулет“
My baby cause the feeling in my heart disappeared with the time I’ve never told you baby cause this is my life I’ve never promised you that you’ll be the one Cause I’ve seen all these lies and the fire of your eyes I’ve never told you baby cause this is my life I’ve never told you that I love you so much I’ve never told you baby
Naucila si me kako treba u zivotu da uvijek platim skupo svu ljepotu izgubio sam te nisam znao ranije da se gubi uvijek ono sto je najdraze. Samo ne daj nikome da sazna da sam tebi bio kazna da sam tebi bio samo sve najgore. Izgubio sam te k´o zima jesen a sa tobom bio sam zanesen dal te onaj sto te ima bar zasluzio il kao ja rastuzio. Naucila si me da ne treba voljeti ako ne mozes preboljeti izgubio sam te,nisam znao ranije da se gubi uvijek ono sto je najdraze. Samo ne daj nikome da sazna da sam tebi bio kazna da sam tebi bio samo sve najgore. Izgubio sam te k´o zima jesen a sa tobom bio sam zanesen dal te onaj sto te ima bar zaslužio il kao ja rastuzio.
Tvoja godi mi ljepota i nije me sramota, priznati da jos uvijek volim te i da si sirota,da ti nije do zivota. Mene zauvijek ti bi imala, samo kad bi da me volis nocas priznala. REF. Gdje si mi nocas tko mi te krade, da li jos uvijek za nas ima nade. Da s drugim te vidim za to nemam snage, a druge mi nisu ni lijepe ni drage. Cuvam tvoju sliku na jednom tajnom mjestu, u starom pretincu mojih dugova gdje stoje svi racuni iz proslosti moje koje nikad necu moci platiti.
Bez tebe ne mogu ne zelim I necu Bez tebe mi ne ide Ma evo ti srce I dusa I telo Ti shvati da volim te
..I wanna hold you close Under the rain I wanna kiss your smile And feel the pain I know what's beautiful Looking at you In a world of lies You are the truth And baby Everytime you touch me I become a hero I'll make you safe No matter where you are And bring you Everything you ask for Nothing is above me I'm shining like a candle in the dark When you tell me that you love me..
Celu noc i celi dan Opusti telo nek ritam ga vozi Nemoj da se nerviras Pusti probleme nek gjavo ih nosi
There she was my new best friend High heels in her hands, swayin' in the wind While she starts to cry, mascara runnin' down her little Bambi eyes: "Lana, how I hate those guys." This is what makes us girls We all look for heaven and we put our love first Somethin' that we'd die for, it's our curse Don't cry about it, don't cry about it This is what makes us girls We don't stick together 'cause we put our love first Don't cry about him, don't cry about him It's all gonna happen
Veceras sklonite mi sa stola telefone necu da zovem je kada se napijem ma neka pomisli s nekom je noci ove ako hoce neka zove
Ljubavi moja, ma gdje si do sada Nema te hiljadu noci i dana Hiljadu prva, ja mislim o nama Ali daljina nas kida i slama <3