Everybody knows that I'm a good girl, officer No, I wouldn't do a thing like that That's for sure The house was already on fire I swear I'm not a liar Well, I'm a little shaken, but I'm fine, thanks for asking Lana Del Rey - Playing dangerous
Tvoja greska je sto varao si tad sto nisi samo dan pr'je il' dva unazad a moja greska je strast u plamenu jer nisam bila sama u medjuvremenu
Tebe nema, nema, nema te dah se ledi, zivot prestaje moja nada s tobom nestaje samo pusta zelja ostaje Ref. Crne oci crno boje sve dovele su me na tanak led dusa mi se nocas izlila ljubav s tobom precica do dna crne oci dovele su me na tanak led dusa mi se izlila ljubav s tobom precica do dna Oko mene tiho sivilo u svoje me ruke uzelo tvoje usne sto mi kazu ne sve su moje snove srusile
I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping While you're far away and dreaming I could spend my life in this sweet surrender I could stay lost in this moment forever.. I don't wanna miss a thing-Aerosmith
Naucila si me kako treba u zivotu da uvijek platim skupo svu ljepotu izgubio sam te nisam znao ranije da se gubi uvijek ono sto je najdraze.
Pisi, pisi mi dal' jos me volis ti pisi, pisi mi jos ove jeseni... Pisi, pisi mi kad vise nemas kom' pisi, pisi mi ko prijatelju svom.... Pisi, pisi mi ne ostavljaj me ti pisi, pisi mi o svemu pisi mi...
Ne, duso, meni ne treba maneken za ljubav ko se sebi svidja dok mene grli meni treba neko da voli kad voli da me zagrli prvi. Ljepoti mojoj prvi si se klanjao pa si je prvi u blato bacio ti sto si prvi na ljubav se kleo prvi si me izdao.
Dear lord, when I get to heaven Please let me bring my man When he comes tell me that you'll let him in Father tell me if you can All that grace, all that body All that face makes me wanna party He's my sun, he makes me shine like diamonds Lana Del Rey - Young and Beautiful
Laku noc ti jos pozelim svaku noc I kad nisi moja ti lepo sanjaj ljubav Ne znam koliko njih za tobom uzdise Ali jedno znam, ko te voli najvise
Ej drugovi, daleko ste mi, nestao bi bol kad bi mi se desilo Da se vrate stari drugovi, Da mi dodju moi drugovi A ti prodjes pored kapije, Kao ranije. Da ti samo jednom namignem, A ti kao pogled sakrijes, Pa zbog tebe da se napijem EH DA MI JE !
Ne, nije lako, lako ti odoleti a ja sam ptica koja brzo odleti kad poljubac je hladan ko sa severa e pa se vidi ko je kome nevera
Vise me ne osecas ali ti me najbolje znas. Samo tebi vredim, zar ces drugoj da me das. Kad se ljubav ne cuje, umire,i uzima sve, ne daj da nam uzme one dobre godine... Ref: Ljubi me po secanju ja ovako ne mogu. budi dobra sad u zlu, voli me,voli kao pre. Gde cu ja i gde ces ti, kad nas djavo pobedi, samo s tobom mogu sve, bez tebe,sada ko sam bez tebe...
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now....
Laku noc ti jos pozelim svaku noc I kad nisi moja ti lepo sanjaj ljubav Ne znam koliko njih za tobom uzdise Ali jedno znam, ko te voli najvise
I'm falling in love with your favourite song I'm gonna sing it all night long I'm gonna dance with somebody Dance with somebody Dance, dance, dance
GUNS 'N ROSES -Back in town an'a all new friends They sayin' how ya been? Fucked up and outta place That's how I felt back then Double talkin' jive Get the money motherfucker 'Cause I got no more patience Double talkin' I got (Lies) No more patience man You dig what I'm sayin'?
Will you still love me When I'm no longer young and beautiful? Will you still love me When I got nothing but my aching soul? I know you will, I know you will I know that you will Will you still love me when I'm no longer beautiful?
Oh, we can do anything we want Live it up, so live it up, live it up, go Oh, and we ain’t stoppin’ ’till we’re done Live it up, so live it up, live it up Go, go, go, etc.