Плачам после дождот Плачеш знам и ти Јас сакав да ти речам Сокриј ме со рака Сокриј ме за миг Бар солза-две да спречам
Light reflects from your shadow It is more than I thought could exist You move through the room Like breathing was easy If someone believed me They would be As in love with you as I am
Laku noc ti jos pozelim svaku noc I kad nisi moja ti lepo sanjaj ljubav Ne znam koliko njih za tobom uzdise Ali jedno znam, ko te voli najvise
Znaj, to nikada nisam smeo a zelim te jako stani malo, nemoj tako nemoj dok nas gleda svako To sto ne smemo, ja bih hteo da vidimo gde smo stani malo, bice sjajno ako nam se desi slucajno
Ovde leto je tri put vrelije, nase devojke su vatrenije, tu su drugovi, tu je obala, samnom nisi sve probala.
Ko me, ko me tjero da te volim slijepo da mi, da mi sve tvoje bude sveto kada mene s njom varao si lako znam ja gdje, a znam i kako.
Hej da mi je znat' gdje si sad dala bih sve na svijetu, zlato moje sve nebeske suze padaju u svakoj kapi vidim oci tvoje Ne, nikad neces saznati sto osjecam dok slusam nase ploce a tu u meni ima prkosa za sto pedeset godina samoce ti nisi moj, ne, vise nisi moj Ref. A jos te volim, volim ne mogu bez tebe i ti to znas samo mi se ne vracas a jos te volim, volim, volim kao prvog dana i ti to znas samo mi se ne vracas
Gde? Ti pokazi mi, na mapi nadji mi, gde su plavlji talasi. Gde ljudi lepsi su? To se ni u snu, dva puta ne nalazi. Ovde leto je tri put vrelije, tu su drugovi, tu je obala,
Like last summer… It’s a secret kiss tonight Like last summer… I just want you in my life Like last summer… I just need you in my arms All of my summers I will wait you to come.
To, što ne smemo ja bih hteo, da vidimo gde smo. Stani malo, biće sjajno, ako nam se desi slučajno...
Лошо ти стои за се’ Да се правдаш, а чекаш да си со него Ти завидувам што Не ти прилега да Бришеш солзи и плачеш за крај А и таква си убава, знај
I've been walking the streets at night Just trying to get it right It's hard to see with so many around You know I don't like being stuck in a crowd...
Никогаш не сум имал многу да ти дадам, никогаш, само љубов како дете искрена, но не ти беше доволна. Туѓа си, веќе немам право да те имам. Туѓа си, колку години те чекав преку пат за да те сретнам некогаш. Среќна ли си ти далеку од мене мила или спомени гребат како груба свила?
Се заљубив, о ноо ми направи продор во моето срце ко дрога низ мојот мозок И само за тебе би напишал милион рими од горе од небоо за тебе би пеел бебо
Prodje august sreco moja vrijeme da se rastane bilo je izgleda previse lijepo da nam tako ostane mislim da bih ono vece kad si otputovala da mi nije zao svijeta isplako tri potopa Evo sjedim, nagovaram mjesec da u tvoju sobu zaviri i da te on umjesto mene probudi i zagrli Nek te cuva, neka ti prica Nek te on ljubi kad ne mogu ja Спојлер Ме зарази татко ми со Црвена јабука си ги слушам по цел ден
У добру бичу добар, у злу још два пут бољи бичу ја да дигнем те кад паднеш и недам ти да станеш и подносим ако љубиш другога ... Своји се крила одрекнем јер немогу да порекнем да ипак само човек је анџео и чувар.
A sad mi daj njen broj da 'mesto tebe ja raskinem sa njom da pozovem je, i kazem da si tu i da si za mnom lud pusti me Pusti me da raskinem s njom umesto tebe ja neka slusa nocas kako volimo se a onda spustim slusalicu jer sama ne mogu da uzdisem za oboje