Ko bi reko cuda da se dese, da Miljacka mostove odnese, da ne mogu tebi doci, da ne mogu ulicom ti proci :'(
A jos te volim, volim ne mogu bez tebe i ti to znas samo mi se ne vracas a jos te volim, volim, volim kao prvog dana i ti to znas samo mi se ne vracas
Oh, we can do anything we want Live it up, so live it up, live it up, go Oh, and we ain’t stoppin’ ’till we’re done Live it up, so live it up, live it up Go, go, go, etc.
Remember the times together we swore, never give up this life still hanging on, still going strong here I belong !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
Platio sam, ni duzan ni kriv bol sto su ti drugi naneli... Opet svega bih se odrek'o i sve bih ponovo...
Ne bojim se da idem od vrata do vrata da setam gore dole, od sprata do sprata a bojim se i onda kad nadjem pravu kompas za ljubav bit ce u kvaru
Laku noc, ti jos pozelim svaku noc i kad nisi moja ti lepo sanjaj ljubavi Neznam kolko njih za tobom uzdisu ali jedno znam ko te voli najvise...
Can we go back,this is the moment tonight is the night,we'll fight till its over so we put our hands up like the ceiling can't hold us like the ceiling can't hold us... :geek:
Da je dusa od papira nebi tada bila za te vezana nikada da su suze od safira nebi tad ni jedna mene dotakla
Laku noc ti jos pozelim svaku noc I kad nisi moja ti lepo sanjaj ljubav Ne znam koliko njih za tobom uzdise Ali jedno znam, ko te voli najvise
Cars and planes and boats won't do, yeah you can be sure I'll find you I know you want me Why won't you see me? If I suffer than you'll too, I'm not alone out in the blue You can't escape me I won't just disappear...
Ako ne te sakam zosto boli vaka Sekoj bozji den sto ke mi pomine bez tebe Ako ne mi trebas zosto susha ti mi Ostavas vo dusha koga i da zamines A sega odete si site, sakam da sum sam Ne bi me razbrale ni da vi objasnam Ve imam kako svoi no mi fali edno lice sokrieno vo mojto neprozirno srce...
Nезнаеш колко те обичам но мислја си за теб и мен от всичко аз се отричам за да си с мен оште ден незнаеш колко сам те чакал и срешнах те и знаеш ли,не ме боли,не ме боли. Oт мен взела си всичко до сега при теб времето трудно ште истрие не бих те сменил ти си ми света, докато срцето бие. поверих ти својата душа и от устните оште ми се пие в љубов ште горјат наште имена,докато срцето бие.
Things not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real I cannot stand this hell I feel Emptiness is filling me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now he is gone....
Wishing that heroes, they truly exist I cry, watching the days Can't you see I'm a fool in so many ways But to lose all my senses That is just so typically me..