You're not the girl I used to know How the hell did you get so cold I bet you kick yourself to know Where I've been since you let me go Now you wanna be with me But you let your colours show It's a long way home
Na glasu ko zena od afera ustvari tvoja cijela, odavno polako me nosi atmosfera i jedno u dva tijela da budemo
Всеки миг живот без тебе е живот на чернова. Искам вечно да си с мене, обещаваш ли това? Всичко започва и свършва със теб. Ужасно много те обичам. Не би останало нищо от мен без теб, ако съм някой ден...
Umrecu s osmehom na tvojim grudima Umrecu s osmehom necu u suzama ne zalim zivot svoj sta cu na svetu tom kad nisam sa tobom Nek me nema...
Of all the things I still remember Summer's never looked the same The years go by and time just seems to fly But the memories remain In the middle of September we'd still play out in the rain Nothing to lose but everything to gain Reflecting now on how things could've been It was worth it in the end Ја обожавам песнава
At the same time, I wanna hug you I wanna wrap my hands around your neck You're an asshole but I love you And you make me so mad I ask myself Why I'm still here, or where could I go You're the only love I've ever known But I hate you, I really hate you, So much, I think it must be True love, true love It must be true love Nothing else can break my heart like True love, true love, It must be true love No one else can break my heart like you !
Volјela sam jednom ja i prevarena ja sam bila, iz te bolesti i najjači se ne izvuku, sada smejem se kad od moje srce slome ruku...
Ko me, ko me tjero da te volim slijepo da mi, da mi sve tvoje bude sveto kada mene s njom varao si lako znam ja gdje, a znam i kako. Nema više suza nema više žaljenja samo imam želju za gubitkom pamćenja.
Gdje mi je pamet bila jos se i danas pitam to jer kada ptica slomi krila za novi let je prekasno Gdje mi je pamet bila slijepa kraj zdrava oka dva fali mi sada dobra vila da ona stara postala bih ja
Every time I close my eyes It's like a dark paradise No one compares to you I'm scared that you won't be waiting on the other side
Ma sjedi jos tren nista ti necu traziti i neboj se, ne vise ti necu smetati al' sjedi jos tren ovo ti moram kazati ne krivim te i ja te necu mrziti jer nebo sve vidi, sve zna i mozda ces jednom ko ja nekom reci
http://www.youtube.com/watch?v=oXt_CaqTjB4 1дел:jer odavno te kupujem s onim sto si htjela cut' 2дел:jos te mogu pjesmom kupiti lukavo i slatkorjecivo jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav овие 2 дела ме гаѓаат во срце толку многуу
If this is a dream I won't open my eyes.. Am I asleep?No I'm alive I just can't believe that this is my life In my fantasy we're running WILD !
Знаеш ти... Те мислам долго време, колку може еден ден да промени и колку една вечер со тебе може да ми носи спомени
Laku noc ti jos pozelim svaku noc I kad nisi moja ti lepo sanjaj ljubav Ne znam koliko njih za tobom uzdise Ali jedno znam, ko te voli najvise
Mozes da mi okrenes ledja mozes da mi zatvoris vrata mozes da me kupis sa toplim suzama Mozes da me varas sa svima svako moze tebe da ima necu da te ostavim njima ti si mi takva sudjena Spalio bih sve svoje pjesme radio bih i sto se ne smije prodao bih zvijezde za tvoje poljupce Mozes da me varas sa svima svako moze tebe da ima necu da te ostavim njima ti si mi takva sudjena Ref. 2x Ti mozes sve, al' jedno ne to nemoj da mi branis, molim te da ovu pjesmu ne volim da te zaboravim i ostavim Spalio bih sve svoje pjesme radio bih i sto se ne smije prodao bih zvijezde za tvoje poljupce Mozes da me varas sa svima svako moze tebe da ima necu da te ostavim njima ti si mi takva sudjena
Ti mozes sve, al' jedno ne to nemoj da mi branis, molim te da ovu pjesmu ne volim da te zaboravim i ostavim
Naucila si me kako treba u zivotu da uvijek platim skupo svu ljepotu izgubio sam te, nisam znao ranije da se gubi uvijek sto je najdraze Samo ne daj nikome da sazna da sam tebi bio kazna da sam tebi bio samo sve najgore Izgubio sam te k'o zima jesen a sa tobom bio sam zanesen da l' te onaj sto te ima bar zasluzio il' kao ja rastuzio Naucila si me da ne treba voljeti ako ne mozes preboljeti izgubio sam te, nisam znao ranije da se gubi uvijek ono sto je najdraze
Da nam Bog nocas da ljubav kao zadnju priliku radje nego svijet uzeo bi nju i ne bi niko kao ja tvoju ljubav tako cuvao nju sam imao pa izgubio kad bi dao Bog