At the same time, I wanna hug you, I wanna rap my hands around your neck, You're an asshole, But I love you, And you make me so mad I ask myself: Why I'm still here, Oh where could I go, You're my only love I ever know, And I hate you, I really hate you, So much i think it must be True Love..
Гори мојто срце в ноќва студена, сал за тебе збори, прости, кој што љуби душо може и да погреши. Ех, да можам ноќва би ја дал вселената повторно од твојте усни да се опијам, на гради да ти заспијам.
Ne, ne, ne daj da te rade biraj najbolje komade poljubi ih pa ih baci igraj se sa svima sto su tebi sad ti radi njima!
Istina je druze istina je sve nocima ne spavam odkad nema nje otisli su sa njom lepi sni ostali su kosmari Ja sad placem boga molim da je vrati jer je volim sve cu dati samo da ne budem sam hocu samo malo srece znam da vratiti je nece imam ljubav ali kome da je dam....
I got the eye of the tiger, a fighter, dancing through the fire Cause I am a champion and you’re gonna hear me roar Louder, louder than a lion Cause I am a champion and you’re gonna hear me roar Oh oh oh oh oh oh Oh oh oh oh oh oh Oh oh oh oh oh oh You’re gonna hear me roar
Pearl Jam-Betterman Talkin' to herself, there's no one else who needs to know... She tells herself, oh... Memories back when she was bold and strong And waiting for the world to come along... Swears she knew it, now she swears he's gone.
Jednom u zivotu dodje ta koja ljubi tebe takvoga izbrise ti usnama poraze na grudima kad te njezno poljubi
Otrovale me, usne tvoje zle kao neka fina doza heroina na tebe se svako navukao lako upadne u krizu ako nisi blizu Hej ne mogu, oka sklopiti hej srce ce, mi se istopiti hej tebi, ne mogu da odolim
Znam ja dobro gdje si, kad i s kim Znam da dusa sama bira tim A'l ne mogu... Neostajes Tako Mi Nedostajes Za sve sto proslo, NEDOSTAJES ! Nedostajes Tako Mi Nedostajes Za sve sto dolazi, NEDOSTAJES !
Kao Hurem, ne dam nikom moje da dira, iz ljubavi, niti iz hira; Jer ljubav svoje žrtve ne bira, sve dok je duša bez mira K'o Hurem robinja ne ljubi k'o dama na koljena ti padam bez srama Za dvoje krevet, al' spavam sama kao da postim sred ramazana Dobro znaš, da se za te čuvam oduvijek, susret naš, prvi, pamtiti ću zauvijek. Sanjam te; dođi, dođi, zlato moje, sve što vidiš, sve je tvoje, sve tvoje godinama. Zovem te, dođi jer te one, koje svaku moju suzu broje, nikad neće voljet k'o ja...
Strangers in the night exchanging glances Wond'ring in the night what were the chances We'd be sharing love before the night was through Something in your eyes was so inviting Something in you smile was so exciting Something in my heart told me I must have you
Days like these lead to Nights like this leads to Love like ours You light the spark in my bonfire heart People like us, we don't need that much Just someone that starts, starts the spark in our bonfire hearts.....
Dajem ti svoje srce urezi ime tuda, Ako ti odes od mene,da ja te pratim svuda.. Dajem ti svoje usne , da nikad ne budes u porazu, Sada ti dajem zivot , a nekad znali se u prolazu.. Ja samo zelim da budem sa tobom i srcem celim da budem sa tobom.. ja samo zelim da budemo sa tobom.. Da budem sa tobom..
I feel something so right Doing the wrong thing I feel something so wrong Doing the right thing Everything that kills me makes me feel alive Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be...