I told you to be patient I told you to be fine I told you to be balanced I told you to be kind Now all your love is wasted then who the hell was I?...
And tell me, did Venus blow your mind? Was it everything you wanted to find? And then you missed me While you were looking for yourself out there.
Назови ме да си још добро ти ми јави ја немам куд ти стално си ту у мојој глави, Ко спас Назови ме, без тебе су дуги ови дани, јер као луд, још живим за нас....
Вновь унесенное ветром чувство останется где-то На берегу неба Тихо к нему прикоснется Луч одинокого солнца На берегу неба А утром прольется рассветом Чувство уснувшее где-то На берегу неба Чтобы мы с тобой не забыли Как друг друга любили На берегу неба си се опуштам вечерва со руско..
A na radiju je bila ljubavna pjesma moja ruka na tvom ramenu tamo na cesti mi je ostalo srce na vrucem asfaltu Film - Srce na cesti
Da te volim, malo je reci ti si moj par pod zvezdama i ja nista ne bih znala o sreci da te jos nisam pronasla
Нико се не љуби као ти, ниедна не уме, ни да ми мисли прочита, ни да ме разуме, како без крила да полетим,знала си шта треба, да осетим Додир неба!
Имаш очи како океан, поубави на светот ги нема, знам. Само да те имам, сè би дал, да, да те имам сè би дал. Кога ќе те видам, ветувам, дека сè ќе направам. За нас, за нас времето лета, на нас, на нас љубовта чека.
Dodji poljubi me,jer to mi treba uzmi me vodi me,na to sam spremana ti si ta poseban,u mome svetu i dalje cuvam te u svojem telu.
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone It's no one's fault but my own. it's the path I've chosen to go Frozen as snow, I show no emotion whatsoever so Don't ask me why I have no love for these mo'fuckin' hoes
Црно и бело е се, една вистина и една лага. Иако заедно сме, јас бирам среќа, ти бираш тага. Црно и бело е се, добро и лошо ништо не ги дели. Дај сега насмевни се, денот не води, во ноќи бели. Од како беше Евровизија, цело време ми е во глава, ја слушам и ја пеам. Прекрасна песна!
Cause when you've given up. When no matter what you do it's never good enough. When you never thought that it could ever get this tough, Thats when you feel my kind of love. Emeli Sande-My kind of love.. Дефинитивно најдобра песна излезена од нејзе!
I can't buy your love, don't even wanna try. Sometimes the truth won't make you happy, so I'm not gonna lie. But don't ever question if my heart beats only for you, it beats only for you................ And when you're crying out. When you fall and then can't pick, you're heavy on the ground When the friends you thought you had haven't stuck around. That's when you feel my kind of love.