Srce se crta sve polovine vraca se onom s koga se skine nismo ni mogli da imamo bolji kraj Jos mi nedostajes vrijeme ti postaje slabo i nema razlike sto ne vidjam te vise mirise proljece na tvoje kosulje iako ne vracas mi se, mirise jos vise Jos mi nedostajes ... https://www.youtube.com/watch?v=rm9TuV-h_5k#t=154
Pogledaj u sunce, iznad oblaka to sto tamo vidis to smo ti i ja pogledaj u nebo, pogledaj u san to se zove ljubav to smo ti i ja
Кога сум крај тебе, стварноста и не ми е потребна Единствено тогаш знам дека сепак постојам А, јас ќе замолчам. Јас и не можам да зборувам Мојот говор е заробен во чувствата Молк Темнината сокрива присуство Можеби си тоа ти и можеби е сосем доволно да го чувствуваш она што зборовите не можат да го искажат Молк... https://www.youtube.com/watch?v=oZ3pAExV3lw
You say I'm crazy 'Cause you don't think I know what you've done But when you call me baby I know I'm not the only one You've been so unavailable Now sadly I know why Your heart is unobtainable Even though Lord knows you kept mine
You were my sun You were my earth But you didn't know all the ways I loved you, no So you took a chance And made other plans But I bet you didn't think that they would come crashing down, no You told me you loved me Why did you leave me, all alone (Cry me a river)
Watching me and wanting me I can feel you pull me down Fearing you, loving you I won't let you pull me down
Alright, everything is alright Since you came along And before you I had nowhere to run to Nothing to hold on to I came so close to giving it up. And I wonder if you know How it feels to let you go?
I know I'd better stop trying You know that there's no denying I won't show mercy on you now I know, should stop believing I know, there's no retrieving It's over now, what have you done?
Mama put my guns in the ground I can't shoot them anymore That cold black cloud is comin' down Feels like I'm knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door Knock-knock-knockin' on heaven's door
Elvis is my daddy Marilyn's my mother Jesus is my bestest friend We don't need nobody Cause we got each other Or at least I pretend We get down every Friday night Dancing and grinding in the pale moonlight Grand Ole Opry We're feeling alright Mary prays the rosary for my broken mind (She said dont worry 'bout it) [Chorus] I sing the body electric I sing the body electric baby I sing the body electric I sing the body electric Sing the body electric Sing the body electric I'm on fire Baby I'm on fire
Што сака нека биде, Дај ми да заспијам Во глуво доба-доцен час Јас на сон да ти слушнам глас Еј што те нема,што те нема? Гром да те убие...
I can't remember to forget you I keep forgetting I should let you go But when you look at me, the only memory, Is us kissing in the moonlight I can't remember to forget you
I won't be broken again I've got to breathe - I can't keep going under I'm dying again I'm going under Drowning in you I'm falling forever I've got to break through
Idi na put vrati se kao devojka koju sam nekad davno voleo promeni sve nek samo jedno ostane ono srce koje sam ti slomio refren: Nemam snage za kraj zato molim te sama idi ja sam takav i to se vidi da ti srce kidam sloj po sloj Nemam snage za kraj ja to ne umem da izvedem kad ne volim nisam leden i tebi je jasno nikada ja nisam bio tvoj Idi na put ponesi moje tragove da budem tu kraj tebe dan il' dva polako sve vremenom neka nestane i polako nek iz tebe odem ja...