Среќа ќе ти посакам и ќе ти нарачам за две лири песна да ти прозбори. Ќе ти пеам од срце, со солзи на лице за две лири тага нека изгори Од баба дар е дарувано, но за нас, не ни било пишано. Две златни лири, две судбини, по парче желба ќе ни остани. Јас ти носам тајфа свирачи стара желба да не ме мачи
Добър вечер бърза стая има ли?! Нали тук е мотел за бързо влюбени.! За закуска не сервирайте храна.. ще закуся със моето чувство за вина..за вина. Азис- Мотел
Ne cuti kad te nesto pitam, reci bilo sta, samo budi iskrena. Ako ima nade pokazi to, daj na znanje, samo iskreno. Ako drugog nadjes, reci to da se i ja snadjem, samo iskreno, iskreno. Stvar se potpuno okrenula Искренo, Влaдo Геoргиев
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, Running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here. WIsh you were here-Pink Floyd
Zima je, zima je hladna kao i one godine kad smo si rekli zauvijek zbogom, jer ljubav je rijec koja nedostaje Zima je, zima je hladna kao i one godine kad smo si rekli zauvijek zbogom, ljubav u nama vise ne stanuje U parku na klupi sam sjedila i o necemu razmisljala ni traga ni glasa o tebi nisam cula vec stoljecima...
I'm just trying to do what's right When the walls come down When the walls come down One by one I've seen em fall Some just don't show up at all I'm just here to fight the fire
Como en la vida, el amor es así Nace de la nada y se convierte en todo Nunca imaginé enamorarme así No tenías previsto sentir amor
When I run out of air to breathe It's your ghost I see I'll be thinking about you, about you While I reached out for your hand When the walls were caving in When I see you on the other side We can try all over again....
It's so sweet, knowing that you love me Though we don't need to say it to each other, sweet Knowing that I love you, and running my fingers through your hair It's so sweet
V come vulcano E mille altre cose Come il volume che si alza e contiene il mare E capire se vale scottarsi davvero O non fare sul serio o fare sul serio Corro di notte, i lampioni, le stelle C'è il bar dell'indiano, profuma di tè Rido più forte, mi perdo nell'alba Sei in tutte le cose, in tutte le cose Esplodo, la vertigine che ho di te La vertigine che ho di te...
Odjednom mojim je mukama došao kraj sada u tvojim sam rukama tako sigurna ............................
i dont wanna take your freedom i dont wanna change your mind i dont wanna make you love me i just wanna take your time
Budi dobar joj u dobru budi hrabar kad je zlo budi zvijezda njenog neba to je ljubav to je to Budi dijete joj u krilu budi vojnik brani je budi kraj nje kad je tesko to je ljubav to je sve Ako volis ovu zenu nekad zivot nije raj kad je tuzna budi s njom kad te ljubi uzivaj
Do not rest in peace, may your souls all burn black Your sons and daughters I will kiss....with a poisoned smile Sing out the pain of your roots that you cannot deny And we'll crush your worthless prayers of the weak forgotten Lie.
You think that I'd learn the cost of love Paid that price long enough But still I drive myself right through the pain Yeah, well it turns out, I haven't learned a thing
While I reached out for your hand When the walls were caving in When I see you on the other side We can try all over again ................... 'Cause it was almost love, it was almost love It was almost love, it was almost love