Evo ti sve i suze i smijeh samo me ne zovi na grijeh evo ti sve za cim ja mrijem samo me ne zovi na grijeh
And every waken hour I feel you taking power from me and I can't leave Repeating the scenery over again
Ja volim visinu, ti volis brzinu nas he zivot na adrenalinu kao na filmu u brzoj smo Traci oko vrata su nam zlatni lanci sve na nama sija prazne flase amnezija iako neko pita Nema Limita
Ma bill je to davno tad smo bili mali kad izadzemo napolje mirise ceo kraj i sada nam je tako srolaj dodaj pali sajli ga u krug i tako vrti ceo dan
Ko ruz na usne ti stavi me hitno noge se tresu i srce mi lupa u ovoj guzvi e jedino bitno da ti i ja smo ista krvna grupa.
Znam da vise nisam isti kao pre Sada sam jaci - opek'o sam se Sto mi sude - sta oni znaju,bre Gde su oni rasli - ne znam sta im je. Ljubav za sve one koji stoje sad uz mene ljubav za ortake ciji zivoti su teme stojim na raskrscu i gledam oko sebe lezis na putu ranjen, niko te ne jebe Da li vredelo je sve sto mi sad ne vredi nista gledam, nekad bio covek, sad je kisna glista dok na nebu grmi, odzvanja u glavi osecam na celu hladne kisne kapi.
Kad jednog jutra zaplaces i ti zbog njega kada te ostavi bez ljubav i bez svega nece mi veruj biti zao sto je i tebi zivot stao.
You don't even know what I've been through You don't gotta like me, ya bitch do Blowin up my phone like "I miss you" You know I love you by the way that I kiss you.
Niko se ne ljubi kao ti, nijedna ne ume ni da mi misli procita, ni da me razume kako bez krila da poletim, znala si sta treba da osetim dodir neba
Mama,come here Approach,appear Daddy,I'm alone 'Cause this house don't feel like home If you love me, don't let go If you love me, don't let go...
Tell them Raise your voice and say it loudly Show them what it means to stand up proudly Tell them This is me and thanks to you I'm proud, I'm proud, I'm proud.
And in my hour of darkness she is standing right in front of me speaking words of wisdom, let it be. Let it be, let it be.
Nocima gubim dah i tesko disem, tesko pisem vicem u nebo „dodji i ostani“ jer mi smo kao pesma bez reci nota bez takta, prica bez smisla dodir bez daha, oci bez lica jato bez ptica smo ti i ja jedno bez drugoga...