Љубав сам једном имао којој су завидели богови и анџели Сада знам...да чак и не жели каже она - ни да ме види.
За овој свет, Еден и единствен, Треба сe да сториме, Само тој го имаме. За овој свет, Кој ни е единствен, И со детска насмевка Треба да се бориме, За овој свет!
Zbog njega spavanje u zadnje vreme Nije mi u redu. Izlazim svaku noc preskoćim nekad Utorak i sredu Od kad me on u buran život baci Viski i ja smi najbolji ortaci
It's been a long day without you, my friend And I'll tell you all about it when I see you again We've come a long way from where we began Oh I'll tell you all about it when I see you again When I see you again
Jos uvijek sanjam da smo zajedno. 'Ko nekad davno ti i ja... Al' jutro svaki put mi pokvari tu slatku prevaru iz sna. Jos uvjiek sanjam da smo zajedno... I da je sve 'ko prvi put... Al' jutro nosi golu istinu... da sve je bilo uzalud.
Знај ноќва ми е убава Не се замарам со тебе Не сум, не сум будала А, ти наздрави со љубовта Живееме во свет Што се поминува.
Бебе мое каде си, летам преку граници Само да сме ја и ти, еј... Пред мене има планини Ке ги срушам кажи ми, БЕБЕ МИРНО НАНИ МИ, еј...
The show must go on The show must go on, yeah Inside my heart is breaking My makeup may be flaking But my smile, still, stays on