Жал ми е што почнаа да ми се свиѓаат текстовите на Карлеуша Не можам да ја поднесам ама ги има топ.. Барем некој друг да ги пееше
оваа конкретно од Марија Шерифовиќ ја слушнав. Патем Карлеуша ми е пренападна ама има некои текстови ко на пр Ко ову драму режира или пак Мој драги.... богами јаки.
Мене ми текна на ова бидејќи ја пееше една во ѕвезде гранда. Девојката сегде ја објавив зашто предобро пее. Така ја дознав песната на Јеца. Јас неа не ја слушам и како личност некако ми е одвратна. Ама некои текстови и се ептен добри, тоа морам да признаам. Слушни ја девојкава каков глас има. Јас во животот на ни еден пеач/ка се немам наежено туку само на Шелја.
Јака стварно. Фала што ја сподели. Врти на линков од 5мин и 10 секунди.... Ко ќе викне не постоји нека друга жена коса ми се крена... За ЈК скроз се сложувам... Алии... "треба ми времена да те са рамена свог... ко снег отресем...
За разлика од Јеца, Марија е ептен интересна како личност. Имам гледано нејзино интервју со Hurricane. Бог знае каде ми е залутано во историјата на јутјуб али ако имаш живци побарај го. Цел саат траеше и сум се смеела и забавни се сите заедно. Цело го изгледав.
Оваа од Милица ни беше хит во старото друштво. Ја слушавме претерано песнава. Милица ми е убава девојка. Имам и со неа сретнатно едно интрвју каде што викаше дека ја напаѓале манијаци.
Па ок не можеш сите да ги знаеш. Ни ја не ги знам сите српски пеачи иако само таква музика слушам. Има само кај некој што ми е убава по една, две песни. На некои им ги знам сите. На пример на Вук и Релја. И здосадено ми е веќе да ги слушам. Преееслушани ми се.
Слушнав една песна сега од Пајчин и веројатно се зезаш што мислиш дека Николија личи на неа? Оваа вода може да и носи на Николија.
I was made for lovin' you, baby You were made for lovin' me And I can't get enough of you, baby Can you get enough of me?
Probudi me iz sna daj mi samo jednu laz da ona me ozivi i poljubi me za kraj ove noci kao tad to moram, da prezivim
And when I look back on those days There's not a thing that I would change So when the year is through I'll be right here to spend the summer on you
Make me feel the warm, make me feel the cold It's written in our story, it's written on the walls This is our call, we rise and we fall Dancin' in the moonlight, don't we have it all? Decisions as I go, to anywhere I flow Sometimes I believe, at times I'm rational I can fly high, I can go low Today I got a million, tomorrow, I don't know
I want to see, to be, the one that plays the game without no fears and regrets I'm playing the game I'm waiting for the rain To wash who I am
Hej, na sveže mleko miriše dan Ptice pevaju na sav glas Jutro njiše vetar Dodirni mi kolena, to bih baš volela Hej, plavo nebo žuri u stan Žuti leptir mazi moj vrat Jutro njiše vetar Dodirni mi kolena, to bih baš volela Ја слушнав вчера на некоја емисија на тв, ми се врти песнава во глава од сабајле.