When these stars, start to fall Will you love me, will you call I need you close, don’t run away Chasing highs, in the midnight sun We fought for love, we were on the run Tried my best, to give you what you need
Ја од хиљаду нула Хиладу нула Сине моој Увек састављам и настављам живот мој... Ја од хиљаду нула Штедим једну за црне дане Кад и од мене само нула остане...
I wanna be your slave I wanna be your master I wanna make your heart beat Run like rollercoasters I wanna be a good boy I wanna be a gangster 'Cause you can be the beauty And I could be the monster I love you since this morning Not just for aesthetic I wanna touch your body So fucking electric I know you scared of me
Ако треба драга, стопи ме од тага, Но запри се, погледај ме. Кажи нешто драга, па макар и лага, Насмевни се, налути се Само еден збор ми треба, цвету мој Да те земам в топол преграт свој.
Zavedi me, odvedi me odavde, hajde, hajde Šećer stavi mi na rane, rane, rane Poljubi me i gurni me u bazen, hajde, hajde Vidi, vidi kako se pirane maze. ...
Zaspao bih sada ja na tvojim rukama Budio se ne bih nikada Neka vrijeme samo broji svoje godine Meni je već dosta čekanja Спојлер
" I'm the First Lady of Juicy Couture Got a little cash now, so the skirt is Dior And my lips look just like Amanda Lepore's Now the kids out screaming, "You were better before" Before what? Bitch still snorting away Still sipping Red Bull, 'bout a gallon a day Still rocking chinchilla, knowing I didn't pay Drop-top pink coupe, bitch, get out of my way, ayy "
Zdravey, zvanya ti da pitam kade si, s kogo si, zhiv li si izobshto da li za teb sashtestvuvam sled tolkova vreme, pomnish li me oshte Posle tebe zene su sve u mom zivotu nebitne, ne hej, Galena, bez tebe nisam ziv i samo cekam tvoj poziv
Кога те нема-Хелена Благне Кога те нема, наоколу те барам. во туѓата си сенка, во сечии си очи, кога те нема. Кога те нема најприсутна си тогаш, и те нема, и секаде те има, неизбежно те има, во себе си те носам.
Znam, znam te, znam kad si zrno bio i u mene se zaljubio znam, ja jos znam da si samo meni dao dobro, nikada zlo.. I neka, neka nam uzdravlje ide k´o do sada sve, zivela ljubav iza nas su milje, kilometri, godine duge k´o Dunav..