Izigrana jesam, al' se ne kajem ni pet para za to ne dajem jer ti svakoj greska si jedino u tom nepogresiv si ti si dokaz kuda ide ovaj svet Ref. Ti nisi covek, ti si greska i kad stane ova vrteska videcemo ko je kome tu jaci pol, jaci pol
Понекогаш дозволувам само за момент да ми влезеш во сон за да се измиеш во чиста љубов во една друга приказна за нас ммммм приказна ..... И не можам да разберам а барам одговор ти ме лажеш без да кажеш еден збор и без да знаеш правиш да се чувствувам ко ко да не сум живеел ни еден ден за нас ..за нас (x2)
For every night you heard me plead If one more reason's what you need I guess me at 21 and 31 Just wanted different things I thought I could hurt forever if it kept you happy But now I know we'll never be alright But I can't keep pouring from a cup so empty Then turn my back and try to sleep at night Oh, nothing changed I had to break to Make myself believe I'd ever leave I thought I'd never leave
Jos uvijek sanjam da smo zajedno 'Ko nekad davno ti i ja Al' jutro svaki put mi pokvari tu slatku prevaru iz sna Jos uvjiek sanjam da smo zajedno I da je sve 'ko prvi put Al' jutro nosi golu istinu da sve je bilo uzalud
Kao oblak na nebu vetar nosio me svuda Moje mesto je kraj tebe, licem uz lice, dolazi ljubav I neka celi svet čuje da ovu pesmu ti pevam Iz ovih ruku nikad da te više nikom ne dam!!!
Uzmi lutku na koncu, a ne zenu ko ja Ja sam po mome ocu lavica Ne mozes prodati zimu za proljece Obicno su sitnice ono najvece. Uzmi laku ko pero, a ne vjetar ko ja Ja sam i lik i djelo... Sto je bilo je bilo, nem drugi put znam Ni razred, ni zivot ti ja ne ponavljam....
И гледај зраци сончеви плодат свети води, а над води сводови од мудар камен од идно и минато знам тоа е сета наша моќ сето наше знаење
I tried so hard and got so far, but in the end, it doesen't even matter I had to fall to lose it all But in the end, It doesen't even matter......
All day, every day, therapist, mother, maid Nymph, then a virgin, nurse, then a servant Just an appendage, live to attend him So that he never lifts a finger 24/7 baby machine So he can live out his picket fence dreams It's not an act of love if you make her You make me do too much labor
And if you live by the rules of "it's over" Then I'm sure that that makes sense [Chorus] But I will go down with this ship And I won't put my hands up and surrender There will be no white flag above my door I'm in love and always will be
Човек е поразен херој кој бара да пронајде дом Војник сум јас, војник си ти нашите срца се копје и штит и не бранат од зли! Ти и јас ко едно тело ко една душа постоиме ти и јас ко едно срце ко една душа да носиме не ни треба се за се да имаме!
Daljina zove me planino pusti me da vidim da li znam ili bar da pokusam Da vidim drugi svijet na vrh se popenjem u more zaronim da te ne ostavim Daljina zove me Da li znas sta je to bonaca pod suncem, more stakleno ja sam vidio i zato to znam a vidjeces i ti, vodicu te ja За тебе Т.
Neko zavoli iz dosade reci se u pesak posade I sta tu da niknje voljena? Nema mirisa bez korena. Neko zavoli iz hobija sunca se kroz mrak ne probija Kao pasa ljubav ujedam Sve je poraz kad se boris sam ...kad se boris sam.
"The crickets sing a song for you Don't say a word don't make a sound It's life's creation I make worms turn into butterflies Wake up and turn this world around In appreciation I never left your side When you were lost I followed right behind Was your foundation Now go sing it like a hummingbird The greatest anthem ever heard"