Најубави денови среда- затоа што веќе се наближува крајот на неделата и почетокот на викендот и петок-затоа што сите едвај чекаат да заврши работната недела и вечер да испаднат со друштво а најтапа денови недела-бидејки сите се по дома, ништо не работи, никој нема на улица и понеделник-превенствено дека треба рано да се станува и дека е почеток на работната недела а понеделник па и не е толку лош зависи
Па не би можела да одберам кој е најубав а кој најтапа ден. Сите си имаат позитивна и негативна страна
Не треба да се прашува кој е најлош ден, се знае, глупавиот понеделник од друга страна, петокот и расположението во петок не се менат со ништо
незнам зошто но уште од средношколските денови ми остана така ПЕТОК -НАЈУБАВ . НЕДЕЛА- НАЈ ТААПА нз зошто не сакам недели смор ми се
Најубав ден во неделата ми е Петок. Имам најмалку часови на тој ден, и најслободна сум. Најлош ден ми е Вторник. Имам многу обврски. Повеќе часови на училиште, а притоа и повеќе додатни часови. (Хор, драмска секција, итн).
најубави петок и сабота најглупи недела и среда ( среда секогаш глупи.досадни и тешки предмети имам и за тоа најчесто во среда бегам )
Секогаш е различно зависи... но најчесто понеделник ми е мизерија зошто почнува неделата и сите обврски со неа........ а најубав најчесто петок зошто знам дека ми почнува викенд и конечно малку одмор
Зависи кога како. Најчесто најлош ми е недела, заради чистењево по дома. а од подобрите ми се Понеделник и Петок.
Среда-среќен ден,па оттаму и најубав.Плус,некако средата ми е секогаш раздвижена,во воздухот некако се осеќа амбициозност. Ден за деловни успеси. А најлош-недела дефинитивно.Мразам недела,толку е здодевна,ништо не работи,сите дома ко демек на семјени ручеци. Ама па у недела можам на мира да читам,понекогаш.
Најубав ден во седмицата ми е понеделник а најлош среда. Мислам некогаш е вака, некогаш е сосем друго.
Зависи од обврските.Инаку недела и понеделник ми се најлоши денови,најмрзеливи,а петок и сабота најубави.