Најубав ми е четврток оти знам дека следниот ден е петок .... А најтапа и најглуп ден ми е НЕДЕЛА ...
кога сум расположена и психички релаксирана,сите денови ми е ок,убави не обрнувајќи посебно внимание кој ден е денес.но кога сум радзралива и нерасположена се ми смета па така и со деновите во неделата.
Најубав ми е среда, не знам зошто... знам дека е сред недела, нема многу настани, ама ете,... се чувствувам многу пријатно во среда Најлош ми е дефинитивно недела,... т.е. може денот си е таман, ама самото чувство дека е недела е тоа што ми го упропастува денот... мене ме потсеќа на тоа дека утре сум на школо, дека треба да чистам, да учам и слични такви работи :geek:
најубав ден ми е петокот почнува викенд порелаксирано е тогаш а неделата ич не ја сакам во принцип цел ден ми е тапа ако не е кафе шемата ептен ке биде досадно.
Најубав ден ми е сабота, значи спијам до колку сакам, вечер излегувам до колку сакам.... недела мамурлак А најтапа ми е понеделник и алармот за будење
Најтапа ми е недела, некако најдосаден ми е. А најмногу го сакам , па да речам сабота. Некако најрелаксирано се чувстувам тогаш.
најтапа денови во неделата ми се: понеделник и вторник а најубави: петок, сабота и недела особено кога е сончево
петок и сабота ми се омилени денови, ама недела МРАЗАМ. се е некако ептен тапа во недела, ама и понеделник не обожавам оти не можам да функционирам 100%.
гласав за најубав ден сабота мада и недела и петок ми се а најлос и најдосаден ми е дефинитно понеделник додека да помине век ми се гледе