Сабота ми е најубав ден. Петок не го сакам бидејќи и тогаш постои школото. Понеделник и недела ми ги кратат нервите. Среда исто ме нервира, бидејќи сум на пола.
Најубав дефинитивно сабота Најглупав понеделник и недела ме иритираат посебно недела навечер имам грозно чувство.
најубав ми е петок, а најтапа понеделник...кога се' будам наутро секогаш си мислам OH NOOOO AGAIN MONDAYY
Најлош-Понеделник бидејки се оди така понеделнички и ништо неспремано Најубав-Петок бидејки завршува учењето и имаш пола ден дома и много го сакам Патем денес е петок
Петок..го сакам. Па викенд бе!! Конечно мир. Одмор и се што иде уз тоа. Недела дефинитиво најгрд,кај што е досадно, нема никој по улици, нема ништо на тв, па утре дента уште и понеделник е....
Немам некој лош или убав ден посебно. Се ми зависи од расположението,од тешкотијата не денот што ме очекува,од убавината. Пр. Во петок може 5 теста да правам. Е тоа сакс. Во недела може на шопинг да одам. Е тоа е кул. Така да, се зависи.
Среда и е најубав ден. Во тој ден сумс е родила, во тој ден ми се случуваат за мене битни моменти... На пр. во среда се фативме со љубовта. Во среда дознав дека сум примена на факултет, во среда ми се случуваат многу убави нешта. А најтапа ден ми е вторник... Незнам зошто..
Најубав ден мие дефинитивно петок, тогаш ми олеснува, нема одење на факултет, шетам до касно, излегвање, абе убајни... а најдосаден ден ми е недела, незнам зошто, ама некако нема шо да се прај тој ден, не знам..е сеа некогаш зависи од расположение, но најчесто е вака
Во текот на учебната год Сабота најубав,Понеделник најтапа А за време на распуст сите ми се најубави бидејќи немам обврска да станувам во 7 часот него мозам комотно да си поспијам
ПонедеЉак и ... недеЉа и сви сте ту убедливо нај„прекрасни“. Убав зависи од денот.. збиднувањата . Овие се по искључок убави, по вокација се грди.
Неделата отсекогаш сум ја мразела,скоро исто како понеделникот,а некако убав ден ми е среда-среќен ден
најубав ден вторник ете незнам зошто али си го сакам како ден. А најлош дефинитивно понеделник кога почнува неделата ми е смрт додека се навикнам од одмарањето од неделата. Па и некако ми е подобро кога знам дека прво го поминувам лошиот ден па право ми иде добриот ден и цела недела ми е со солидни денови
Најмногу си го сакам петок-на тој ден, секоја седмица ми почнува забавата А најтапа ден ми е понеделник-се знае зошто, почнуваат обврските