Убави денови се оние во кои ќе ми се случи нешто убаво, а тапа денови, оние во кои ми се случила некоја глупост.Омилени денови ми се четврток и петок, а најнеомилени-недела и понеделник...
Преку школска година: Најубав - најверојатно сабота, остава простор за слободно дишење после напорна недела! Најлош - несомнено понедељак. Распуст: Секој ден ми е убав, само неделата пак ми е некако избледена и мутава. Самото име ме потсеќа на досада, па без разлика на се` останува уште она - ден за самоубиство. Не се ни чувствува толку денот како ден тогаш, ама ете.. Слика од минатото.
најубав ден - четврток бидејќи доаѓа викенд и веднаш имам позитивни мисли во главата најтапа ми е недела/понеделник. Но сепак во недела се случува да си седнам пред лап топ, си пуштам серии или добро филче, грицки и тн.. И веднаш е подобро
Секој ден си е посебно убав,за мене немаа грд ден.Но во последно време многу почнав да си ги сакам петоците Spoiler нормално има причина за тоа
Најубав ден ми е петок..тогаш завршува работната недела..фајкам парталките и идам кај саканиот а најлош понеделник ми е..тогаш ми текнува дека имам уште дена до петок..
хах јас сум ама баш уникатна со моите денови кога сите весели мене ми досадно,сите намуртени јас се умирам од смешки така обично понеделник абе школо знаете тапа ден-особено прва смена а јассс полна со енергија,друштво ми поспано и јас јадна професори замарам а пекот секој за во град како каде,јас спијам на клупа Ехх судбина,верувајте тешко е сам да жалиш за нешто,али да се смееш сам хахах ееееее ке пукнам од муки
Искрено неможам да издвојам најубав и најтапа ден. сите денови ми се убави.. неможам да ги поделам, настојувам да нема најтапа ден, ама во последно време многу често ми се случува тоа.. кога денот ти тргне од сабајле рано знае се на што може да биде резултат, кога нема забава шега, смеење.. кога си имаш некое проблемче што ти задава бол и мака.. значи неможе да биде најубав ден. Ама како така мислам дека секој ден може да се напраи да биде најубав, незначи дека ке биде најсовршен ама сепак. Излегување, шегување, забава.. едноставно цел ден немаш време да помислиш на проблеми, на тага.. паники и како и да е ке биде запомнен ден како еден од најуабвите. Онака некако викендот најпријатно се чувствувам неделата, одморено.. рекреирано, ми годи некоја прошетка со другарка или на кафе кај другарка.. кога е убаво времето преку ден по сонцето.. Оти некогаш доволно е само некој покрај мене да се смејам цела вечер и да се забавуваме како цел свет да е со нас..
хаха и мене понеделник ми е омилен. така полна сум со енергија одморна имам цели што сакам да ги завршам и секако петок, само во петок некако сум дента уморна претежно и чекам да дојдам дома и да излезам. натапа ми се четврток и недела, четврток зошто секогаш ме боли глава од тие часови најгрди, а недела зашо е досаден и така тапа ден во суштина.
најубаво ми е во понеделник оти почнува нова недела и ново нешто мозе ке има.. а понеубав незнам дали петок или недела
Најубав ден ми е саботаа ужиииванција спиенје до 1-2 а најглуп па недела кога знаеш дека утре имаш школо :/
Најубав ми е Петок, а најтапа Недела. Чувството кога ќе дојдеш од школо во петок. Ах.. најубаво! Знаеш дека пред тебе е викендот и не си се замараш. Најтапа ми е Недела. Ден за учење. А и те потсеќа на тоа дека другиот ден е Понеделник, започнува нова недела. Ауу Стварно незнам зошто од петок до понеделник има толку малце време, а од понеделник до петок ..