Еј вие двете над мене, како ли го заборавив Едвард. Вришти од сексинес! Туку, официјална ли ви е листата? Да си знам, у случај да наиде од некоја страна дал да се карам со вас или не која попрво да го лапне. И Трендафилке, имаме ист вкус за мажи - мање више. Таму тоа плавото, второто, оф оф оф....Среќа што имаш веќе сериозна врска и што се дружиме само виртуелно, мислам дека ќе се каравме често Или у име на другарство ќе си праевме еци пеци пец! Евентуално, нали
Бред Пит Антонио Бандерас Куванц Татлинг Милан Калиник морав да го споменам, иако не е од светски размер, ама ептен убаво тело има а и мускули
^^ И мене исто.Премногу женска фаца има. Jay Hernandez! Пресекси,пресладок... И морам тука да си го споменам John Mayer!! Има нешто многу привлечно во него!
Јапончево Томита никој не го посака - па потврдувам уште еднаш и го прогласувам за мое. И за Џеј Кеј не верувам некој да се тепа, подобро за мене
Хахахаха и на мене А и грд ми е. Он топик: Веќе ги спомнавте моите најубави: Бред, Енрике, Куно Бекер, Горан Вишњиќ, Џош Духамел, Шејн Вест, Еди Сибријан, Џеси Меткалф, Чед Мајкл Мареј, а еве нешто и од мене. Reynaldo Gianecchini Dane Cook Hugh Jackman - може не е многу убав, ама мене страшно ме привлекува, шарм и сексипилност вриштат Jamie Dornan John Patrick Amedori Fernando Colunga
Хехеххееее кај ти текнало на фернандо, дај да почнеме стварно од шпанскиве серии да постираме има јаки парчиња, освен Вилијам
Само што ќе кажев Мјаууууу што е со маживе бре!!! Еве неколку по мој вкус и секако стариот добар(ептен добар) Пит. И вака делува како да сакам плави мажи(светли очи, коса итн.) А во принцип повеќе ми се допаѓаат црни дечки, по можност забрадени малку. Ама овие горе мх мх мх