Ааааааааа Викиче в срце ме погоди. Го обожавам, го обожавам, го обожавам Уште кога ќе ја слушнам „Slow dancing in a burning room“ па, се топам готово....
И Себастијан Руљи не ми е нешто, ама е подобар од Вилијам. Сега пак си приметувам дека не ми се по мерак плавушани
Истите! Со исклучок на Џастин Тимберлејк. Ми нема некоја машкост во него Би ги додала и овие тројца: Џулиан Мекмахон и браќата Галагер од рок-групата Oasis, нив ги преферирам и на стари и на млади години .
Еве ги моите ТОП 5 1 - Cem Aktas ( Еге од '' Време на дождови '' ) 2 - Роберт Ристов - македонски актер 3 - Vincent Chase ( глуми во '' Entourage '' ) 4 - William Levy ( актор ) 5 - Wentworth Miller ( глуми во '' Prison Break '' )
Дефинитивно има некоја огромна харизма во него,го сакам како глумец..но најубав маж не би одбрала да биде глумец ,туку нешто пореално.....
Vrv mi e Cetkar! Go obozavam! Sovrsen e! Keanu Reeves mojot omilen aktor ima poseben sarm Uste eden akter Luciano Szafir! MOITE TOP 3!
хахахахахахахах, спаркс ме пресмеа со Aло кој е таму а дечко ми до мене вриеееееееее од љубомора кај глеам јас поготово за сурлата
Ај погодете чив е овој задник Спојлер Одговорот следи... Спојлер Бред Пит во Троја Колку пати го стопирав филмот, еее...цело време навивав цел да го прикажат, на крај се полигавив