Кај мене ќе биде најубавИ, не можам еден да одберам. Бред Пит, и млад и стар, и бричен и со брада, па и рогови да му израснат мене ќе ми биде прекрасен! Владимир Четкар и Џаред Лето (веќе има доволно слики од Бред, другиве да ги промовирам Спојлер Листава ќе беше подруга да ги вклучуваше и починатите.. На прво место секогаш Кобејн Па Хит Леџер и Шенон Хун, фронтменот на Blind Melon (кој ептем го засакав) биг хаг до сите тројца
Го обожавам Rupert Grint, бидејќи е Британец и има портокалова коса. Пресладок ми е. Потоа, бразилскиот модел Francisco Lachowski. Има 19 години, едноставно е неодолив, никој не му останува рамнодушен. Има работено во Милано и Париз за Gucci и Dior Homme. Моментално е на 25то место на листата на 50 Топ Машки Модели. Еве уште сликички, уживајте, неодолив е. Спојлер Jас на ова би му одговорила со најголемо ДА! хаха И секако да не го заборавиме, мојот омилеееен Ed Westwick. Ќе постирам само една слика од него, бидејќи веќе и така има премногу. Уште еден неодолив Британец, што да правам, слабост ми се.
Мислам дека еднаш ви го претставив мојот совршен маж ама не верувам дека на некој ќе му дојде лошо да си ја повториме лекцијата со нови свежи фотки Спојлер И да, ИМА ДЕЧКО