Некои од моите омилени се веќе спомнати, па нема потреба да ставам слики, на пример Johnny Depp, Wentworth Miller и Josh Holloway. Јас како дополнување би ги ставила овие: Bono Vox-како старее, се подобро изгледа......според мене, пример како треба да старее еден маж Dave Gahan-хмммм........ептен ми бил секси од секогаш, па уште кога ќе му го слушнам гласот......леле мајко Lenny Kravitz-чичко Лени од секогаш ми бил неприкосновен. Пршти сексепил од секоја негова пора, неодолив ми е.
Crazylady Оваа е Jencarlos Canela...Тој беше протагонист во филмот Мas Sabe El Diablo и плус тоа е пејач ..сега баш има снимено песна со Pitbull која се вика Tu Cuerpo..поздрав (и се надевам дека ти се допадна ) Инаку отворив тема за него и ако ти се допадна можеме таму да покоментираме Еве ја темата: grupi-i-izveduvaci/djenkarlos-kanela-jencarlos-canela-t7409/#p597719
Тешко прашање не можам соодветен одговор да дадам хахахахаха па има многу Орландо Блум, Роберт Патинсон, Бред Пит, Колин Фарел....
Дефинитивно Mario Casas Енрике ми БЕШЕ најубав и имаше заслужено прво место долго време ама сега се пласира на второто место Исто така ми е убав и Axl Rose ама кога бил млад а не сега Johnny Depp Brad Pitt