Маж, ама да личи на маж, не овие ново издадени фејк метро педерчиња, слаби со мускули, ко петли за во супа.
Вакви мажи, како дечко ми. Кратка светла коса шишана 2ка, светли, плави очи, бел тен. Убаво тело и стајлинг, по можност често да носи одело, саат, наочари за сонце. Како Бред на сликава Други не ми текнуваат сега, ко ќе ми текнат ќе ги постирам понатаму
Мојот приватен примерок , од кој нема да постирам фотка, али ја има најубавата насмевка . Ваљда јас на тоа паднав, не знам ... А од светски познативе, еве го мојот избор: James Dean Chad Michael Murray James Franco Jonathan Rhys Meyers Patrick Swayze
Сума сумарум, повеќе педерштилук се изнагледав во темава, а цела ја прегледав да плакнам очи Значи МАЖ! Да те фати и да те здроби, а не Едвард Суџук и слични њему.
Офспринг, радо (повторно) го постирам Џејсон Момоа ... испешли фор ју + добиваш гратис видео, а ако не те бендиса ни тоа... постирај како изгледа мажиште според тебе http://www.youtube.com/watch?v=s-6u0HWodsw
Sabah, овој не ми се допаѓа во суратот Имам постирано назад како изгледа мажиште, да те грабне и да те стопи Еве го...
Спојлер Можеби ќе се чудите зошто ставив и слики од постари мажи па затоа да се објаснам. За мене маж е убав ако поседува огромна харизма покрај убавината што ја има. А верувам дека момциве го поседуваат тоа Спојлер Овие не се баш мажиња, па затоа во споилер, за помладите
Најубавиот маж според мене е Thiago Lacerda (инаку-актер од Бразил) со совршени црти на лицето, убави очи, уста, преубава насмевка, висок, згоден