За вампирот вегетаријанец Едвард Кулеееееееееееееееееееен Не стварно, многу ми е грд, знам дека е вкусот релативна ствар, ама грд ми е, неможам да се воздржам а да не искоментирам А и Роналдо ми е одвратен, дека сите се трескаат од земја по него... и онака, не ми е ништо посебно убав. Грди заби и вилица има. За фризурата ич не правам муабет...
Мене овој ми е убав- ама не ми е најубав маж. Впрочем мислам дека треба да бираме најсекси маж- некој што не пали Е овој е дел од тие што ме палат
Јас го љубам овој цел во пакет, заедно со тетовираното му тело Би му се стопила во прегратки Грда е женска му
Точно Лоли, се е работа на вкус- еве погледнав поубаво и пак ми е непривлечен Да кажеш овој Ех што би му правела
Дејвид Бекам - најубав, најсекси, најнеодолив, најпривлечен... Убедливо прв!!! многу места подолу... не ми е баш најубав, но е секси овој не се вбројува во најубавите мажи, ама ми е пресекси и премногу привлечен...wow... еве некои и од нашата естрада... треба ли да го споменувам воопшто...се знае за него... т