Johnny Depp i Jonathan Rhys Meyers na prvo mesto Kooolku se je*ozovni hhhh Potoa Heath Ledger,Antonio Banderas, Ville Valo,Chad Michael Murray...Ah da,Jackson Rathbone ,Taylor Lauthner i Robert Pattinson (nekako ima nepravilni crti , ama e 100% neodoliv!)
Дечково учеше со мене во основно, кој кретен беше, не викам дека не е симпатичен, ама кога го знаеш некој каков е одвратен ти станува, па колку сакал бил убав. Тогаш и беше многу понизок од останатите машки, а и сите мислеа дека е геј, се дружеше само со женски.
Не ми текнало досега, ама по утакмицата вечерва дефинитивно ми е еден од најубавите и најшармантните суштества. Ретко некој германец да ме фати за око, ама овој ми е посебен
Муњез аааааааах... Вери, јас и ти имаме ист вкус за машки Филмов го имам гледано 10 пати сигурно, јао колку е убав
^ Стварно ли Офи, не ми се верува јас прв пат слушам некое женско да каже дека го има гледано Goal, јас и ти сме иста сорта, машки филмови сакаме јас едвај чекав лани да излезе третиот дел Сега и четврти спремале, така слушнав од братучед ми. Многу ми е убав филмот, само тројката малку ме разочара, некако 1 и 2риот дел ми беа по јаки. Ама во секој случај, Сантјаго е преубав
Првиот и вториот дел ги имам гледано, третиот не. Инаку, омилен филм ми е Green Street Hooligans 1. Забегавме оф.
^ Леле Офи јас го немам гледано тој филм, не ме карај Знам само дека бил со Elijah Wood, нели? Обавезно ќе го земам да го гледам штов викаш дека ти е омилен Сори за офф
А јас пак ќе кажам сепак убавината е многу релативна работа. Секој човек гледа со други очи. И да, Офи дефинитивно имаш многу чуден вкус за машки. Сепак оној тетовираниот е далеку подобар од Бастијан, гони го него Мене лично овој Бастијан ми е еден од најгрозните фудбалери. Ноу офенс, ама види...
Ееее Лоли што има да се види на таа слика, па целата е измачкана, намерно е направен грозен. Од убав, на сила неубав сакаат да го направат
^ Лоли види го тука што му фали на човекот? Здрав, прав и убав Тука срцето го боли за Офи А тука плаче оти Офи не е до него
Вери го знам од Светското 2006, многупати го имам гледано, не е само на сликава... многу ми е никаков. Што да кажам од Германциве за Балак
Првата ќе си ја ставам за аватар Инаку Вери, Green Street Hooligans 1 е филм со навивачки групи. Поубав филм немам гледано. Ете сега се сетив, главната улога од тој филм Овој на крајот умира и секогаш кога го гледам се отепувам од плачење