Уфф, Роби Вилијамс. Bloody hell! Толку се согласувам со Fearless. Чоекот ми е толку секси шо незнам хаха А посебно е убаф на оној спотот за Feel. Ахх, Роби Роби Ама штета со ова дрогава.
јас си го обожавам Вин Дизел затоа што мажето мое наликува многу на него,исто си го сакам и Вилиам Леви,дефинитивно совршен маж според мене..
Ист вкус со Трендафилчето имаме а за овој, со Пирамитка додуша, мажот ми се чуди што гледам во него, а јас го прашувам што гледа тој во Моника (жената си е супер, си има и супер маже) Не се некои совршени лепотани, ама мене ми се убави Италијаниве слабост ми се, дефинитивно, барем овие по телевизии што ги гледам... не знам з'ш
http://www.youtube.com/watch?v=iZh3WR7P_ZA ... ми се тресат коленцата ... малце ми е жешко...... Вришти со сексуалност човеков! Се подзасркнаа во кино салата кога го гледавме со другаркиве! ШТАМА... Ах...............неприкосновен!
Зарем не сум пишала на темава?! Епа Анат, еве го уште еднаш...неверојатен шарм има, а далеку од тоа да е убав Овој ми е останат веројатно од младоста од времето на My So Called Life, ама видов дека се „дружи“ со Париз и Линдзи, па си викам - нечу га више ја. Освен за една работа. И затоа останува на листата И секако
Си го пишав Kлајв Oвен претходно, ама нема да имам ништо против да си поиграм со и само мене ли ми е секси овој Eдвард Nортон, не знам, ама уште подобро, да не се тепам со други за него