Јуни...Освен шо ми е роденден во тој месец тогаш ми е најпогодено пошто е топличко и сончево ама не онака премногу и пошто собата кај шо спијам (во која на зима пингвини во несвест паѓат) не е затоплена и си уживам во ладовинка
Хмм шо знам ..Вака по убавина најсимпати4ен ми е јануари затоа шо има многу празници и веселби и многу ми е најубаво.А најзгоден секако ми е јули тука некаде е и август се натпреваруваат
Па може да се каже Април, Мај...убаво е - тогаш се расцветува. Пријатно е Но најубав ми е Јули. Лето - без никакви обврски...долги ноќни излегувања, а преку ден и да е топло па се најдува решение
Јуни. Месецот кога летото започнува.Летните вечерни излегувања..Пливањето..Потемниот тен на кожата.. Месец без училишни обврски,луди доживувања..Едноставно го обожавам јуни.
Мај и Јуни најубавиии почнува топлото време, а посебно обожавам кога ќе испаднам од дома навечер и кога ќе почувствувам дека е топло, одма топлина и позитивност ми дава
Септември. Времето ми е многу убаво тогаш. Има некоја опуштена атмосфера, не е прежешко, а сепак е пријатно
Најубав месец ми е Ноември бидејки тогаш ми е роденден А убав ми е и Јули бидејки тогаш одам на ОДМОРР