Matrix - Neo&Trinity Wicker Park - Matthew&Lisa Clueless - Cher&Josh 10 things I hate about you - Kat&Patrick Captain America - First Avenger - Steve&Peggy Love Actually - Jamie&Aurelia И Colin Firth уште еднаш: Pride&Prejudice - Elizabeth&Darcy
Marshal & Lily - How I Met Your Mother Mike & Rachel - Suits Ragnar & Lagertha - Vikings Mary & Francis - Reign Rory & Dean - Gilmore Girls Archie & Veronica - Riverdale Will & Nathalie - Chicago Med James & Leslie - Gotham
Многу убав пар ми се. Спротивни карактери, различен живот, а сепак толку блиски. Кој го нема гледано After, го препорачува филмот!!!
Не ја ни пратев серијава ама овој Белул поќе одговараше со сестра и на Бихтер со чиј лик имаше кратка врска, се осеќаше сексуална тензија мож паднал секс зад камерите хаха
Што да кажам освен ги обожавам! За овој пар ми е многу криво... Со овие бев опседната на времето. Каков пар ама ги ус*аа.
Jack & Rose- Titanic Rick & Eve- The mummy Elio & Oliver- call me by your name Bridget & Daniel-Bridget Jones's Diary George & Mirtha -Blow Benjamin & Daisy - The Curious Case of Benjamin Button Michael & Apollonia- The godfather Inman& Ada - Cold mountain