Јас ќе се навратам на постарите филмски парови: Незаменливи и единствени - Скарлет О'Хара и Рет Батлер (Вивиен Ли и Клерк Гебл) Омилениот ми филм... и пар на сите времиња... уште да останеа заедно (во филмот де) Празник во Рим - фантазија од филм. И овие двајца... и приватно и на филм... едноставно прекрасни!
Jonathan Rhys Meyers и Keri Russell - August Rush Robert Hoffman и Briana Evigan - Step Up 2 Josh Hartnett и Shannyn Sossamon - 40 Days & 40 Nights Josh Duhamel и Katherine Heigl - Life As We Know It Heath Ledger и Julia Stiles - 10 Things I Hate About You Chad Michael Murray и Hilary Duff - A Cinderela Story Will Smith и Charlize Theron - Hancock Уште овие.. Jennifer Lopez & Alex O'Loughlin - The Back-Up Plan Patrick Dempsey & Ellen Pompeo - Grey's Anatomy Hayden Christensen & Rachel Bilson - Jumper Paul Wesley/Ian Somerhalder & Nina Dobrev - The Vampire Diaries (и двата пара си одговараат ) Ashton Kutcher & Natalie Portman - No Strings Attached Ashton Kutcher & Jessica Alba - Valentine's Day Jennifer Garner & Ben Affleck - Daredevil...
Мајкл Скофилд и Сара Танкреди од Бегство од затворот...се познаваше дека има огромна хемија меѓу нив дури и на интервјуата цело време се погледнуваа и си се смешкаа т.е флертуваа...а и прочитав дека и цело време зад сцените си флертувале ама штета што Сара има маж инаку одличен пар се
Антонио Бандерас и Анѓа Џоли у Original Sin. Николас Кејџ и Мег рајан у City of Angels. Селма Хаек и Колин Фарел у Ask the Dust.
Веќе сте ги поставиле најубавите парови, така да, ако ми текне понатака, ќе ставам некои. Во моментов, ми текнува само на овие двајца кои не се спомнати Џејмс Дин и Натали Вуд во "Бунтовник без причина"
Кетрин Хајгл и Џош Дуамел од Life as we know it Ен и Џејк ми се исто така многу складни, баш си одговараат. И од овие парови од сериите, би ги одбрала Ден и Серена од Госип. Јес да Серена е кобила и е повисочка од Ден, ама мнооооооогу ми се слатки заедно, ептен .
Страшна хемија, и плус заедно беа во приватен живот И исто глумицава во филмов ептен ми беа срцки исто ептен мили фаци, како створени еден за друг штета што се разделија во приватен живот И И можеби за крај би ги додала-
засекогаш омилени пресушувам на филмов. плачам ко мало дете од прва до последна секунда секој пат кога го гледам. а сум го гледала преку 10 пати. мој омилен филм. ги сакам и и како најмодерен пар мада никад нема да му простам што ја остави на свадбата
Блер и Нејт од Госип Грл ми се преубав пар,па кој што сака нека збори . Исто и Мајкл и Сара од Призн Брејк премногу ми се допаднаа како пар. Сет и Самер од Округот Оринџ Питер и Мери Џејн од Спајдермен